На Житомирщині знайшли тіло чоловіка з діркою у черепі

Кілька днів тому біля селища Гришківці Бердичівського району на трасі Житомир-Бердичів знайшли тіло невідомого чоловіка.

У небіжчика був пробитий череп та переламані ноги. Один черевик покійного виявили на дорозі поблизу села Осиково, десь кілометрів за три від Гришківців. Кажуть, що бердичівська міліція знехтувала діркою у черепі покійного та пробує смерть невідомого списати на ДТП. Мовляв, якась машина збила його та переїхала йому ноги.

За інформацією Житомир-онлайн, у справу втрутилася Служба безпеки України (СБУ). Слідчі Житомирського СБУ ведуть власне розслідування, тому є надія, що буде визначено особу загиблого та знайдені його вбивці. І головне, що бердичівській міліції не дадуть списати цю справу як нещасний випадок.

У Гришківцях кажуть, що чоловіка викинули з машини. Ясна річ, очевидці не хочуть розголошуватися. Тим часом у тих же Гришківцях впав шматок черепиці на місцеву бабусю. Міліція почала своє розслідування і як основну версію події розглядає замах на життя старенької. Контраст між цими двома інцидентами викликав у мешканців Гришківців та навколишніх сіл спочатку шок, а потім – сміх!

Микола Сергійчук