На клумбі біля управлінням освіти міськради посадили кущі троянд

Частково ця клумба заквітчана трояндами. Але ж наші люди мають звичку викопувати розсаду, саджанці, кущі прямо з міських клумб.

Відповідно, з часом вона порідшала. Прийшлося досаджувати. Приїхав міський голова Володимир Дебой. Він разом з жіночками-квітникарями та начальником управління освіти міськради Валентином Арендарчуком досадив кущі троянд, там де були прогалини. Свій внесок в подальший розквіт трояндових клумб зробив і Репортер Житомира. Ми власноруч посадили декілька кущів.

Володимир Дебой каже, що його присутність на таких акціях – суто символічна. Зрозуміло, що цим професійно займають люди, які працюють у “Зеленбуді“. Міський голова не втрачає надії заохотити житомирян до наведення і підтримання порядку у місті власними ініціативами – посадити дерево, кущ під вікном, упорядкувати клумбу, пофарбувати паркан, прослідкувати, щоб у дворі ніхто не смітив і т.д.

Хай-но трохи зазеленіє… і тоді Репортер Житомира покаже найкращий з нашого погляду двір Житомира і прославить його мешканців, які, не очікуючі на допомогу ЖЕКу, влади, своїми руками зробили з двору житомирської дев’ятиповерхівки справжній оазис.

Частину кущів троянд видерли з цієї клубми з корінням безсовісні садоводи

Чекають міського голову

І ось він приїхав

І почав працювати лопатою

А посадивши троянди, ще раз пообіцяв, що місто буде квітучим і красивим