На тому тижні у Житомирі сталася майже унікальна подія

В районі Крошні невідомий пограбував житомирянку, відібравши у неї 50 гривень.

Але цього, мабуть, зловмисникові виявилося недостатньо, тому подальші події набрали більше серйозних обертів.

27-літня житомирянка, що постраждала від грабіжника, сім’ї немає, живе з мамою та бабусею, ніде не працює. Натомість у сусідньому будинку, де проживають 91-літній батько і його 54-річний син, молода жінка була частою гостею. У такий тісній компанії, бувало, і засиджувалися допізна.

У той злощасний вечір гостя теж затрималася у своїх знайомих. Спиртне закінчилося і чоловік дав жінці гроші і відправив у найближчий магазин за пляшкою. Коли житомирянка поверталася, на неї раптом налетів якийсь незнайомець, вимагаючи віддати горілку, гроші і золото. Та відмовилась. Але і невідомий церемонитися не став. Він збив свою жертву з ніг та відібрав у неї 50 гривень, що залишилися після покупки.

Шокована дівчина побігла до будинку своїх знайомих. Проте, нападник за нею не відставав. Варто було тільки відкрити двері будинку, як зловмисник проник слідом і з порогу почав погрожувати господарям розправою вимагаючи гроші. Зав’язалася бійка. Дісталося й дідові, який і захиститися не міг, оскільки ось уже кілька років не встає з ліжка.

На шум за стіною відреагували мешканці другої половини приватного будинку. За словами сусідки, вона почула незнайомий голос за стіною і крики діда на допомогу.

Незнайомець швидко вийшов з подвір’я і розчинився у темряві. Сусідка зізналася, що звикла до таких нічних зборів, а тому й не стала втручатися і пішла відпочивати. Проте на світанку їй таки довелося подзвонити в міліцію і повідомити про те, що у будинку сусідів, відбувається щось жахливе. Ніби якийсь чоловік убиває господарів. Виявилося, що це повернувся колишній гість і заново затіяв бійку.

Коли за вказаною адресою приїхала міліція, виявилося, що в будинку дійсно знаходиться озброєний мисливською рушницею зловмисник. Чоловік побачивши правоохоронців, вистрілив з рушниці та вистрибнув з вікна, перескочивши через паркан. Далеко втекти йому не дали правоохоронці

Затриманим виявився 21-річний житель Житомирського району. Знайшлася і мисливська рушниця, яку він тікаючи, жбурнув у городи. Сам затриманий визнає свою провину і говорить, що на його дії вплинули алкоголь і неврівноважений психічний стан.

Ольга Номерчук, СЗГ УМВС України в Житомирській області