Названо Топ-10 найкращих салонів в автомобілях. Фото

Американське видання Ward’s Auto обрало десять найкращих автомобільних інтер’єрів сезону 2011-2012.

Серед претендентів на потрапляння до рейтингу було 40 салонів, з яких 13 належали автомобілям преміум-класу.

Експерти оцінювали інтер’єри за критеріями дизайну, якості і вартості матеріалів обробки, рівномірності підгонки деталей, комфорту, ергономіці, безпеки, естетики і зручності мультимедійних систем.

У «Топ-10» автомобілів з найкращими інтер’єрами увійшли:

Audi A7

Експерти порахували, що салон Audi A7 виглядає набагато дорожче, ніж можна було б очікувати від автомобіля вартістю 67,4 тисячі доларів США. Крім того, додаткові бали інтер’єр отримав за дорогі матеріали обробки і інтуїтивно зрозумілу мультимедійну систему MMI.

Chrysler 300C Luxury

За словами головного редактора видання WardsAutoWorld Дрю Вінтер, «Крайслер» потрапив до рейтингу через багату обробку з бежевої і коричневої шкіри, а також вставки з натурального дерева. «Якби компанія Bentley продавала доступний сімейний седан, то інтер’єр цієї машини виглядав би точно так само, як у Chrysler 300 Luxury», – заявив Вінтер.

Dodge Dart

Експерти назвали салону «Дарта» стильним, дуже добре зібраним і здатним сподобатися навіть самим вимогливим автовласникам.

Chevrolet Sonic (Aveo)

В інтер’єрі моделі, за словами журналістів Ward’s, по-максимуму використовується невелика кількість вільного простору за рахунок безлічі відділень для дріб’язку. Експерти заявили, що у випадку з Sonic салон «доступної машини не обов’язково повинен виглядати дешево».

Hyundai Accent (Solaris)

За словами фахівців видання, в інтер’єрі моделі Accent, яка є найдешевшою у рейтингу (в США – 15 000 925 доларів), приділено «неймовірну увагу деталям».

Hyundai Azera

Модель обрали за те, що незважаючи на доступну вартість, автомобіль має найбільш якісний інтер’єр серед конкурентів у схожій цінової категорії.

Mazda CX-5

Бали кросоверу присудили за зручний інтер’єр з простою системою складання задніх сидінь і матеріали обробки передньої панелі.

Infiniti JX35

За словами експертів, інтер’єр створює відчуття, що при його розробці приділялася максимальна увага кожній деталі. Салон заробив бали за «ідеальне поєднання дорогого дерева, розкішної шкіри і полірованого алюмінію».

Range Rover Evoque

Видання зазначило, що салон «Евока» створює відчуття одночасно розкішної, міцної і витривалої машини, що є ідеальним поєднанням для преміального вседорожника.

VW Beetle

За словами журналістів Ward’s, дизайнерам моделі вдалося поєднати в інтер’єрі мотиви класичного «Жука» з сучасними технологіями та знайомими рисами салонів останніх «Фольксвагенів».

За матеріалами: Автоконсалтинг