Недорогі меблі для спальні в Житомирі

Меблі для спальні – це те, що робить наш сон комфортним, допомагає відпочити, розслабитися.

Спальня – це найбільш інтимна кімната в будинку. Спальний гарнітур показує індивідуальність господаря, його стиль життя та інтереси.

Інтер’єр спальні набагато більшою мірою, ніж інших приміщень, повинен абсолютно відповідати смакам її господарів – стиль, кольори, драпірування.

Класичні меблі для спальні

Для повноцінного відпочинку

Як відомо, спальня – це найпотаємніше місце в будинку. Той факт, що в цій кімнаті ми проводимо третину свого життя, зумовлює важливість її облаштувань. Звичайно, спальна кімната може бути досить багатофункціональним приміщенням, але все одно, найголовніша її функція – бути епіцентром затишку в квартирі. Затишний класичний дизайн спальні – не просто забаганка, це необхідність, так як комфортний і повноцінний сон є запорукою здоров’я. Природно, що при досить скромних габаритах спальної кімнати щодо інших приміщень, стиль обстановки тут досягається саме за рахунок меблевого гарнітура. Тому дизайн спалень повинен, з одного боку, забезпечувати максимально затишний сон, з іншого – створювати всі умови для швидкого і бадьорого підйому з ранку. Природно, нічого краще класичного інтер’єру для створення таких умов не існує. Варто тільки глянути на фото меблів для спалень, щоб це зрозуміти. Наші недорогі меблі здатні перетворити будь-яке приміщення в розкішний романтичний будуар. Ясна річ, в просторі, гармонізованому настільки вишуканими творіннями меблевого мистецтва, дуже приємно буде проводити час.

Центр комфорту і затишку

Гармонійно влаштована спальна кімната – це все, що потрібно для того, щоб відмінно провести свою ніч. Серед меблів, створених в класичному стилі, забуваєш і про час. Перебуваючи в такому гармонізованому просторі, відчуваєш себе частинкою вічності, розчиняючись в атмосфері млості і затишку. Погляньте на ці виконані наче спеціально для Вашої спальні фото, і Ви зрозумієте, що Вам потрібні саме такі меблі. Подивіться на узголів’я ліжок і оцініть по достоїнству їх неперевершену симетрію і розкіш. Недорога ціна і класичне співвідношення пропорцій – додатковий привід для того, щоб придбати меблі для спальні, виготовлену фабрикою «Модерн». Правильно підібраний спальний гарнітур здатний змінити життя на краще. До того ж, куплені без націнок меблі для спальні від виробника відрізнюється цілком оптимальними цінами. З усього розмаїття представлених нами меблів можна підібрати саме той варіант, який найбільше підходить до розмірів і планування саме Вашої спальні. У нас в асортименті представлені меблі для спальні в різних кольорах. Придбайте наші класичні меблі для спальні, і Ви на власному досвіді зрозумієте, що таке прокидатися в хорошому настрої.

Недорогі меблі для спалень в Житомирі виробництва фабрики «Модерн». Максимально низькі ціни.

Вибір меблів для спальні і спального гарнітура.

Комплект меблів для спальної кімнати “Соната”

Спальня «Соната». Комплектацією моделі «Соната» передбачено двоспальне ліжко, дві приліжкові тумби з висувними ящиками, чотиристворчаті шафа з двома «дзеркальними» дверцятами, комод і навісне дзеркало. Вироби гарнітуру «Соната» привертають увагу не тільки витонченою формою фасадів і оригінальною колірною палітрою. Одне з основних переваг меблів – її місткість: зверніть увагу на габарити виробів.

На вибір пропонується два види матрацних блоків для двоспального ліжка: каркасний або безкаркасний. Ліжко може бути обладнане містким коробом.

Каркас – ДСП. Фасади – МДФ.

Комплект меблів для спальної кімнати “Валенсія”

Спальня “Валенсія”. Декоративні карнизи, фігурні цоколі, витончені ручки підкреслюють ставність всіх предметів меблів. Лицьові панелі виробів являють собою рамковий фасад. А благородна колірна гамма виділяє колекцію «Валенсія» в окремий ретростиль, такий популярний сьогодні у всьому світі.

Комплект меблів для спальної кімнати “Ніколь”

Спальня «Ніколь» – комплект меблів для спальної кімнати.

Каркас – ДСП. Фасади – МДФ.

Комплект меблів для спальної кімнати “Омега”

Візитна картка «Омеги» – м’які округлі форми виробів.

Каркас ДСП. Фасади – МДФ.

Комплект меблів для спальної кімнати “Алтея”.

Спальня “Алтея”. Каркас – ДСП. Фасади – ДВП, ХДФ, дерево.

Комплект меблів для спальної кімнати “Мілена”

«Мілена» – класичний комплект меблів для спальної кімнати. Передбачено: ліжко, дві тумбочки, шафа і комод. Лицьові панелі виробів являють собою рамковий фасад. Каркас – ДСП.

Відмінна риса даного гарнітура – варіативність. Замовнику пропонується на вибір два види матрацних блоків для двоспального ліжка: каркасний або безкаркасний. Ліжко може бути обладнане містким коробом. А до базової комплектації можна придбати туалетний столик.

Ліжка

Ліжко – це центральна і головна частина спальні. Без неї спальню і спальнею не назвеш. А місце, в якому ми проводимо чималу частину свого життя має бути зручним і затишним.

Вибір ліжка

Погодьтеся, в будь-якій квартирі або в будинку обов’язково має бути комфортна спальня з ліжком. Повноцінний відпочинок вкрай важливий для нас і є запорукою здоров’я, працездатності і гарного настрою. Тому до вибору ліжка варто підійти дуже ретельно. Отже, в першу чергу потрібно вибрати висоту ліжка. Для цього потрібно сісти на край ліжка і спробувати торкнутися стопами ніг підлоги. Якщо це вдалося не докладаючи зусиль, значить, це потрібна вам висота. Вибирати потрібно також таке ліжко, яке не буде сковувати свободу ваших рухів. Не варто недооцінювати і міцність. Адже звичайний термін служби ліжка – десять років. Ліжка можуть бути з двома спинками (головний і ножний) або з однією спинкою (головною), форми яких можуть бути самими різними. Для економії місця наш магазин пропонує ліжка з висувними ящиками.

Правильний догляд за ліжком

Якщо правильно доглядати за ліжком, то це значно подовжить термін його служби.

• Купивши ліжко і привізши його додому, якнайскоріше зніміть з нього упаковку. Це вбереже від виникнення конденсату, появи вогкості, цвілі і гниття.
• В перші місяці, кожного тижня, а потім кожні три місяці перевертайте матрац з одного боку на іншу і розгортайте його узголів’ям у бік ніг.
• Тримайте ліжко в чистоті.
• Не забувайте пилососити його.
• Не дозволяйте нікому, особливо дітям, стрибати на ліжку.
• Намагайтеся не сидіти на одному і тому ж місці на краю матраца.
• Зручність і опора. Матрац ліжка не повинен бути твердим, як дошка. Занадто жорстка постіль може посилити проблеми із спиною. Якщо ви можете просунути руку під спиною, але при цьому рука проходить насилу, а також, якщо ви можете спокійно обернутися, значить, матрац підходить вам по пружності. Повній людині потрібен більш твердий матрац.
• Ширина ліжка. Вибирайте таке ліжко, яке не буде вам «мале». Якщо ви купуєте ліжко для подружньої пари, то варто пам’ятати, що при стандартній ширині двоспального ліжка, кожна доросла людина має місця не більше, ніж у дитини в дитячому ліжечку.
Ваше ліжко – це вкладення в третину вашого життя. Якщо ви ретельно вибираєте ліжко і доглядаєте за ним, воно вам довго прослужить.

Типи ліжок

Наш магазин пропонує широкий асортимент вибору. Це і двоспальні, односпальні, півтораспальні, одно-та двоповерхові, дитячі ліжка, тахти і дивани. Ліжка також діляться і за матеріалами, з яких складаються: дерево, метал, ДСП і ін. Виберіть те, що вам підходить.
Пам’ятайте, що хороше ліжко створює максимальний комфорт, затишок і повноцінний відпочинок.

М’які меблі “Медіум”

Ці меблі заявляють відразу: «Головна роль в спальній кімнаті належить мені!». Важко не погодитися. Широке ложе, висока спинка в головах, багата обробка – тут Вам буде забезпечений не просто міцний сон, а повноцінна подорож в дивне царство Морфея.

У дуеті, наприклад, з шафою-купе ліжко «Медіум» повністю вирішить питання з меблюванням спальні. Звертаємо Вашу увагу, що на сайті представлений повний асортимент продукції нашого підприємства.

Переваги меблів:

– наявність механізму підйому матрацної рами;

– наявність короба для постільної білизни;

– просторе спальне місце.

Ліжко “Мадонна”

Ліжка і спальні виробництва Малайзії

Крім меблів вітчизняних виробників, у нашому магазині представлений також найширший асортимент вишуканих ліжок виробництва Малайзії. Ліжка з Малайзії, як і більша частина меблів, виробленої в цій країні, виконані з масиву гевеї – каучукового дерева, екологічного, надійного і вологостійкого. Меблі з цього дерева довговічні, надійні і доступні за ціною. Пропоновані нами ліжка – це популярні моделі, вироблені в Малайзії, стійко займають нішу нашого меблевого ринку. Щоб оцінити якість виготовлення і відчути красу гевеї – відвідайте наш магазин меблів. Меблі з цього дерева не залишить нікого байдужим.

У нас в магазині великий вибір ліжок з гевеї. Ліжко з Малайзії складається з каркаса, виконаного з натурального дерева – гевеї і окремо розміщеної основи з ламелями.

Ламелі – це багатошарові дерев’яні пластини, що використовуються при виробництві ортопедичних меблів. Вони дуже пружні, завдяки чому ступінь прогину пластин варіюються під різними ділянками тіла. Така конструкція дозволяє підтримувати природні вигини хребта, запобігаючи утворенню викривлень. Максимальна ортопедична ефективність використання ліжок з гевеї відзначена, коли одночасно використовується і рама решітки та ортопедичний матрац. Ліжко може комплектуватися різними рамами і матрацами.

Ліжка Малайзії пропонуються з кованими решітками.
Ковані конструкції залишаються актуальними в сучасному світі, і користуються величезною популярністю. Ці вироби здатні вписатися в будь-який стиль і доповнити його. Метал, який пройшов обробку фахівцями, перетворюється в красиві вироби, одним з яких можуть бути спинки ліжок з гевеї.

Ліжко дерев’яне DB 5000

Ліжко DB 5000 (D) двоспальне, виконане в стилі модерн з масиву натурального дерева Гевея (каучукове дерево).

Габаритні розміри: спальне місце 1600х2000мм., Ліжко (ДхШхВ): 1700х2100х1050мм.

Ліжко двоспальне Melis 160х200

Ліжко Hava N

Ліжко півтораспальне Ніна (Nina)

Ліжко двоспальне на металевій основі. Ніжки даної моделі виконані з масиву натурального дерева, бічні частини включають елементи ковки. Каркас спального місця виконаний з металевої квадратної труби, пофарбованої чорною порошковою фарбою, і обладнаний буковими ламелями. Габаритні розміри: ширина 170 см, довжина 210 см, висота 105 см.

Ліжко Mara 1.4

Спальне місце: 140 * 200
Матеріал: метал + дерево.
Колір: дерево – горіх, метал – античне золото

Ліжко двоспальне на металевій основі. Ніжки даної моделі виконані з масиву натурального дерева, бічні частини включають елементи ковки. Каркас спального місця виконаний з металевої квадратної труби, пофарбованої чорною порошковою фарбою, і обладнаний буковими ламелями. Габаритні розміри: ширина 150 см, довжина 210 см, висота 105 см.

Ліжко Zamira – 12 (0.9)

Спал. місце: 90 * 190
Матеріал: метал + дерево.
Колір: дерево – горіх + метал – античне золото

Ліжко односпальне на металевій основі. Ніжки даної моделі виконані з масиву натурального дерева, бічні частини включають елементи ковки. Каркас спального місця виконаний з металевої квадратної труби, пофарбованої чорною порошковою фарбою, і обладнаний буковими ламелями. Габаритні розміри: ширина 100 см, довжина 200 см, висота 105 см.

Ліжко RUYA 1.6

Спал. місце: 160 * 200, 180 * 200
Матеріал: метал + дерево.
Колір: дерево – вишня + метал – чорний, дерево – горіх + метал – античне золото

Ліжко двоспальне на металевій основі. Ніжки даної моделі виконані з масиву натурального дерева, бічні частини включають елементи ковки. Каркас спального місця виконаний з металевої квадратної труби, пофарбованої чорною порошковою фарбою, і обладнаний буковими ламелями. Габаритні розміри: ширина 170 см (190 см), довжина 210 см, висота 105 см.

Ліжко FUNDA 0.9

Спальне місце: 90 * 200 см
Матеріал: метал + дерево (гевея)
Колір: дерево – горіх + метал – античне золото

Ліжко односпальне на металевій основі. Ніжки даної моделі виконані з масиву натурального дерева, бічні частини включають елементи ковки. Каркас спального місця виконаний з металевої квадратної труби, пофарбованої чорною порошковою фарбою, і обладнаний буковими ламелями. Габаритні розміри: ширина 100 см, довжина 200 см, висота 105 см.

Ліжко LADA 0.9

Спальне місце: 90 * 190
Матеріал: метал + дерево (гевея)
Колір: дерево – горіх + метал – античне золото

Ліжко односпальне на металевій основі. Ніжки даної моделі виконані з масиву натурального дерева, бічні частини включають елементи ковки. Каркас спального місця виконаний з металевої квадратної труби, пофарбованої чорною порошковою фарбою, і обладнаний буковими ламелями. Габаритні розміри: ширина 100 см, довжина 200 см, висота 105 см.

Ліжко SABA 1.6

Спальне місце: 160 * 200
Матеріал: метал + дерево (гевея)
Колір: дерево – горіх, метал – античне золото

Ліжко двоспальне на металевій основі. Ніжки даної моделі виконані з масиву натурального дерева, бічні частини включають елементи ковки. Каркас спального місця виконаний з металевої квадратної труби, пофарбованої чорною порошковою фарбою, і обладнаний буковими ламелями. Габаритні розміри: ширина 170 см, довжина 210 см, висота 105 см.

Двоярусні ліжка для дітей і дорослих

Двоярусні ліжка для дітей і дорослих дозволяють розмістити два спальних місця на обмеженій площі. Думка про розміщення двох спальних місць один над одним виникла давно, і потрібно сказати, вона прекрасно вирішила проблему браку місця в кімнаті. Не випадково двоярусні ліжка для дітей швидко стали популярними. Вибір ліжка дуже важливий для хорошого і повноцінного відпочинку. Ліжко має бути з натурального матеріалу, зручним, красивим, функціональним. А якщо в приміщенні недостатньо місця – необхідно додатково вирішити проблему економії простору. У цьому випадку найкращий вибір – покупка двох’ярусного ліжка. Зауважте, це прекрасний вибір для людини будь-якого віку.

Двох’ярусне ліжко DD NARIN

Розмір: 90 х 190 х 168
Спальне місце: 90х190
матеріал: масив гевеї (каучукове дерево), металева ковка
колір: дерева – горіх, металу – чорна рустика (античне золото)

Ліжко DD Narin (Нарин) двоярусне на металевій основі зі сходами на другий ярус. Металеве ліжко виконане з елементами ковки та натурального дерева. Каркас спального місця виконаний з металевої труби, пофарбованої чорною порошковою фарбою і обладнаний буковими ламелями. Завдяки металевому каркасу ліжко має підвищену міцність, а елементи з натуральної гевеї (каучукового дерева), надають не тільки особливу родзинку, але й мають ряд унікальних і корисних властивостей: не вбирає воду і запахи, не вимагає особливого догляду, є матеріалом підвищеної міцності.

Двох’ярусне ліжко ZARA DD

Розмір: 90 х 190 х 168
колір дерева: вишня
матеріал: дерево гевея

Матраци до ліжок

Важливо не тільки купити односпальне або двоспальне ліжко, а й правильно вибрати матрац для ліжка. Багато ліжок, представлених в магазині продаються вже в комплекті з матрацом. Але можливо, Ви захочете вибрати матрац самі. Ось кілька наших порад.

Матраци бувають різні. Перш за все, визначте за своїми відчуттями, на якому матраці Вам краще спиться – на твердому або м’якому. Це головна умова вибору правильного матрацу. Вважається, що краще всього спати на напівжорсткійповерхні. Занадто м’яка, як і занадто жорстка поверхні шкідливі для хребта.

Не переживайте, якщо Ви купуєте матрац окремо від ліжка, і боїтеся, що розміри можуть не збігтися. Насправді всі ліжка й матраци, в основному мають стандартні розміри і ідеально підходять один до одного. Якщо Ви вирішили придбати односпальне ліжко, сміливо купуйте будь-який, що сподобався Вам односпальний матрац, будьте впевнені, розміри співпадуть.

Якщо Ви вибираєте матрац для дитини, будьте уважні подвійно. Адже для кожної вікової категорії дітей рекомендується матрац певної жорсткості. Пам’ятайте, що не всі ортопедичні матраци будуть однаково корисні, адже на різних етапах життя людини хребет проходить різні стадії розвитку.

Як купити ортопедичний матрац в Житомирі? Правила експлуатації матраців.

Доступні ціни від виробників меблів для спальні.

Як доїхати до магазину меблевої фабрики «Модерн» в Житомирі:

Маршрутка № 26 Богунія – М’ясокомбінат
пр. Миру – вул. Ватутіна – вул. Східна – вул. Київська – вул. Вокзальна – вул. Вітрука – вул. Ціолковського – вул. Космонавтів – вул. Корольова – вул. БАРАНОВА.

Маршрутка № 27 Генерала Потапова – Завод силікатних виробів
Генерала Потапова – Ватутіна – Мануїльського (Східна), Домбровського – Московська (Хлібна) – Івана Кочерги – 1-го Травня – Довженко – Б. Бердичівська – Івана Гонти – Слобідська – Промислова.

Житомир, вул. Генерала Потапова, 1, ЕКО-маркет – меблі Житомир.
Тел.: 0412-41-95-41 торговий зал
Тел/факс.: 0412-41-23-60 для підприємств і організацій

Доставка меблів. Гарантія. Акції. Знижки.

Всі меблі Ви можете придбати в кредит.

Існує послуга видачі кредитів пенсіонерам!

Оформити кредит на наші меблі можна в таких банках як ПриватБанк, Дельта Банк, Укрсиббанк, Platinum Bank і Банк Капітал.

Крім меблів для спальні в нашому магазині Ви зможете придбати корпусні меблі, кухні, м’які меблі, якісні шкіряні меблі, недорогі дитячі та підліткові меблі, ортопедичні матраци, шафи-купе, офісні меблі, меблі для ванних кімнат.

Слідкуйте за акціями в магазині фабрики “Модерн” на сайті Репортер Житомира та економте на покупках меблів!