Незабаром у продажу з’явиться сукня, яка в разі збудження дівчини стає прозорою

Невдовзі в продаж у Європі може надійти новий різновид сукні.

Жіноче вбраня викаже справжні почуття дівчат: вона стає прозорою щоразу, коли у її власниці збільшується ритм серцебиття, повідомляє MF.

Сукню під назвою Intimacy 2.0 ще рік тому розробив нідерландський дизайнер Даан Розегарде. Вона пошита зі шкіри і “розумної” непрозорої фольги, яка стає прозорою під впливом електричних імпульсів, які провокує збудження. У сукні використані бездротові технології, електроніка, рідкокристалічні панелі, мідь та інші матеріали.

Зараз Даан веде переговори про масове виробництво своєї сукні і запуск її у загальний продаж

Сам дизайнер вважає своє творіння “техно-поетичною модою”. На думку Даана, Intimacy 2.0 Iвідображає зв’язок між інтимністю і технологіями.

“Я використовував тут технології не тільки заради їхньої функціональності, але і як інструмент для створення інтимності на особливому, особистому рівні, який в нашому сучасному технологічному суспільстві стає все більш важливим”, – заявив дизайнер.

Футуристичний одяг зараз виставлений на огляд в Китаї, а Даан продовжує збирати нагороди за своє творіння. Серед них премія за дизайн Dutch Design Award, яка вручається в Нідерландах, а також приз найуспішнішому дизайнеру Китаю.

Нова сукня вже побувала в британських музеях Вікторії і Альберта і Tate Modern, а також була виставлена в багатьох міжнародних галереях

Джерело: Medikforum.ru