Переможець конкурсу «Зробимо Житомир кращим» отримає грант розміром 30 тисяч гривень

18 квітня рішенням виконавчого комітету міської ради було погоджено проведення щорічного конкурсу проектів громадських організацій «Зробимо Житомир Кращим».

Метою конкурсу є залучення громадської ініціативи до процесу вирішення проблем життєдіяльності міста його благоустрою та облаштування. Переможцю конкурсу на реалізацію поданого проекту буде надано муніципальний грант розміром 30 тис. грн.

Для участі у конкурсі громадські організації міста Житомира повинні подати проект та кошторис витрат для його реалізації до управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

Участь у конкурсі – це можливість інститутам громадянського суспільства через реалізацію власних проектів долучитися до позитивних змін у місті.

Детальну інформацію про проведення конкурсу «Зробимо Житомир кращим» можна отримати в управлінні по зв’язках з громадськістю міської ради за адресою: м. Житомир, майдан імені С.П. Корольова 4/2, каб. 103, тел./факс: 48-12-19, e-mail: uzg@zt-rada.gov.ua та на сайті міської ради у рубриці «Оголошення, анонси».

Управління по зв’язках з громадськістю житомирської міської ради