Суд визнав Олександра Коцюбка єдиним законним головою Житомирської обласної федерації футболу

19 квітня Корольовський районний суд поставив крапку у футбольній війні між Опанащуком та Коцюбко.

Судова тяганина, яка продовжувалася більше шести місяців закінчилася. Своїм рішенням Корольовський суд визнав недійсним засідання Виконкому Житомирської обласної спортивної громадської організації «Житомирська обласна федерація футболу» від 13 січня 2011 року. Так само недійсною визнано п’яту звітно-виборну конференцію Житомирської обласної спортивної організації, яка відбулася 15 березня 2011 року.

Коцюбка Олександра Петровича, якого було обрано на позачерговій звітно-виборній Конференції 12 січня 20011 року, судовим рішенням визнано головою Житомирської обласної федерації футболу.

Геннадій Трюхан, адвокат, представник позивача: «При розгляді справи суд керувався лише законом, був об’єктивним та неупередженим, а тому виніс справедливе та законне рішення. Я сподіваюсь, що відповідач у повному обсязі виконає дане рішення, а не буде шукати можливі юридичні ходи для затягування виконання рішення».

Олександр Коцюбко, голова ЖОФФ: «Тепер я нарешті зможу об’єднати житомирський футбол і відновити повноцінне функціонування обласної федерації. Рішення суду для нас закон і ми, як законослухняні громадяни. будемо його виконувати. Думаю, що і наші опоненти будуть діяти так само. Я ще півтора роки тому казав, що футбольна Житомирщина об’єднається, нарешті цей момент настав. Давайте спільно вирішувати проблеми і грати в футбол».

Пресс-служба ЖОФФ