ТРЦ “Глобал UA” ділиться здобутками і перспективами та запрошує відзначити День Перемоги

Вперше у Житомирі ТРЦ “Глобал UA” організовує масштабне свято, яке не має відношення до самого торгово-розважального центру.

9 травня – День Перемоги, свято усіх, хто цінує і вшановує подвиг ветеранів Великої Вітчизняної Війни. Найбільший торгівельний центр Житомирщини вирішив подарувати жителям регіону свято.

Отож, 9 травня вшановуємо ветеранів біля Монументу Слави, а потім приходимо в “Глобал UA” і там святкуємо разом День Перемоги!

Організатори обіцяють багато “солдатських” конкурсів, концертів, культурних дійств, показових виступів сучасних військових, виставку військової техніки, ну і парашутисти мають приземлитися на парковці “Глобал UA”. Це теж цікаво.

Докладніше про відзначення Дня Перемоги розказали сьогодні керівники ТРЦ “Глобал UA” місцевим журналістам

Директор “Глобал UA” Микола Бірюченко радісно звітує, що “Глобал” впевнено вийшов на мільйон відвідувачів в місяць (30-35 тисяч у день). За цей час житомирський торгово-розважальний центр спромігся побити вже три національні рекорди, останній з яких – розміщення у одному ТРЦ двох мережевих продовольчих супермаркетів. Нагадаємо, 25 березня 2012-го року у Житомирі відкрили шостий за рахунком “Еко-Маркет.”

До речі, на території ТРЦ “Глобал UA” вже майже рік функціонує автостанція, звідки щодня здійснюються рейси на Довжик, Денеші (санаторій), Сонячне, Тетерівський масив, Піщанку, Соколовський масив, Високу Піч, Головино (через Черняхів), Хажин (через Бердичів). Телефон для довідок: 55-50-35.

У майбутньому планується збільшення маршрутів у різних напрямках. Нова автостанція має 9 платформ, які можуть забезпечити значне розвантаження старої станції на Житньому ринку, яка вже і фізично, і морально застаріла.

На черзі – ще декілька відкриттів, які готує “Глобал UA” цьогоріч. У першу чергу, це другий за масштабами в Україні дитячий розважальний центр “Острів скарбів”, який розташовуватиметься на другому поверсі поруч з багатозальним кінотеатром “Мультиплекс” над катком “Глобал ICE”. Займатиме він немало – 3 з половиною тисячі квадратних метрів. Розробка і дизайн – провідної бельгійської компанії. Отож, дуже скоро питання: куди зводити дитину у Житомирі, для городян стане неактуальним. Для дітей там буде справжній рай.

Також відкриють боулінг. Вже закуповують обладнання, працюють над дизайном та оформленням майбутнього боулінг-центру. Отож, скоро у “Глобалі” буде все, а окремо від нього жоден серйозний розважальний центр у радіусі 100 кілометрів не матиме жодних шансів на комерційний успіх. Справа у тому, що такі види бізнесу, як наприклад, кінотеатр, каток, боулінг, дитячий центр, і т.д. мають змогу вижити завдяки трафіку, який забезпечує торгово-розважальний центр. Як окремий заклад, вони неконкурентноздатні. Згадаймо, як після відкриття катка у “Глобал UA” закрився каток у комплексі “ФОК”. Можна припустити, що і боулінг там пропрацює доти, доки аналогічну розважальну послугу не почне надавати ТРЦ “Глобал UA”. Це має відбутися у цьому році.

Ще Микола Бірюченко анонсує цьогорічне відкриття у ТРЦ “Глобал UA” піцерії “Маріо”. Цей місцевий бренд ресторанний бізнесу непогано розкрутися в останній час – ще рік тому в Житомирі була одна піцерія біля кінотеатру “Україна”, а тепер буде 3.

Ну і ще багато сюрпризів очікують відвідувачів “Глобал UA” цьогоріч. Микола Бірюченко каже, що для завершення комплексного розширення центру не вистачає лише будівельного супермаркету, можливість зведення якого є у генеральному плані забудови ТРЦ. Наразі ведуться перемовини з можливими інвесторами, але процес цей складний, оскільки, зважаючи на спад будівельного буму та купівельної спроможності населення, не кожен інвестор наважиться входити в регіон і вкладати у нього гроші.

Повернемось до виступаючих:

В’ячеслав Назаркін, генерал-майор, 1-й заступник командира 8-го армійського корпусу: “8-й армійський корпус прийме активну участь у святкуванні Дня Перемоги. Буде продемонстровано 13 одиниць бойової техніки. Фахівці надаватимуть усім зацікавленим інформацію що це за техніка і як вона працює. Крім того, буде багато інших не менш цікавих заходів – польова кухня для ветеранів Великої Вітчизняної війни і всіх охочих, змагання, виступи бійців, конкурси. Приходьте!”

Андрій Срібний, комерційний директор західного регіону “Еко-маркет”: “Житомир для “Еко-маркету” – один з найважливіших регіонів. Тут ми відкрили вже 6 економних супермаркетів, і плануємо відкрити ще декілька. “Еко-Маркет” у ТРЦ “Глобал UA” пропонує 15 тисяч найменувань товарів, завжди свіжі овочі та фрукти у значному асортименті за доступною ціною, мясні вироби кращих фермерських господарств Житомирщини, продукцію місцевих виробників.”

Гаричева Марина, директор житомирського філіалу ПАО “Мультиплекс-Холдінг”: “Кінотеатр “Мультиплекс” у Житомирі – 12-й за рахунком кінокомплекс нашої компанії в Україні. Житомиряни і гості міста переконалися – у нас йдуть найновіші хіти світового кінопрокату, можливість вибору сеансу (5 залів), комфортний перегляд фільмів в кріслах люкс та супер-люкс.

За 4 місяці роботи кінотеатру, 3258 сеансів відвідали 60 тисяч глядачів, частина з яких студенти, які переглядають фільми на пільгових умовах, діти сироти, інші соціальні категорії, для яких ми проводимо безкоштовні сеанси. На День Перемоги “Мультиплекс” підбере відповідну тематику показів – будуть фільми про війну. Запрошуємо усіх!”

Наталія Йосава, директор “Глобал “ICE”: “Нам є чим хвалитися: в Житомирі нарешті зареєстрована обласна федерація фігурного катання. 2 червня у Житомирі вперше відбудеться відкритий чемпіонат області з фігурного катання, який пройде за підтримки обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту. Орієнтовно планється участь 30-35 учасників. Буде шоу програма, показові катання, балет на льоду. Отож, відтепер у Житомирі кататися на ковзанах у “Глобалі” можна не лише з користю для здоров’я, а й є можливість досягти успіхів у цьому красивому виді спорту.”

Михайловська Лариса, директор гіпермаркету “Караван”: “День Перемоги – наше спільне свято. Ми повинні вшанувати пам’ять наших рідних, які виграли ту жахливу кровопролитну війну. І тому, гіпермаркет “Караван” з радістю долучається до святкування Дня Перемоги у ТРЦ “Глобал UA” та дарує ветеранам Великої Вітчизняної Війни продуктові набори”.

Олександр Івельженко, адміністратор “Атракціон-Сервіс”: “Вже дуже скоро у Житомирі з’явиться другий за масштабами в Україні дитячий розважальний комплекс!”

Сергій Фещенко