У Житомирі обстежуватиме туалети спеціально створена група

У місті Житомирі створена робоча група по обстеженню туалетів, визначенню їх технічного стану та доступності до них громадян міста.

Про це поінформував заступник міського голови Микола Боровець.

«У Житомирі триває місячник з благоустрою та санітарного прибирання міста. Серед комплексу заходів було заплановано і обстеження туалетів. Тому окремим дорученням створена робоча группа, яка складатиме так званий реєстр туалетів м.Житомира», – зазначив Микола Боровець.

Робоча група до 27 квітня 2012 року повинна провести візуальне обстеження існуючих надвірних прибудинкових туалетів, туалетів, розташованих у закладах комунальної, державної власності, підприємствах торгівлі та проаналізувати стан туалетів та їх доступність для громадян.

Управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради наразі розробляє інформаційний знаку-вказівника «Туалет громадського користування».

У ході роботи новоствореної групи вивчатимуться пропозиції управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища і управління регулювання земельних відносин міської ради щодо можливості нових місць розміщення біотуалетів та туалетів громадського призначення, інформує управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

З пропозиціями щодо роботи групи звертатися за тел.: 37-50-34.