У Житомирі визначать найкращого співака серед школярів

20 квітня о третій годині дня в міському Палаці культури розпочнеться фінал конкурсу „Співоче місто”.

Цього дня будуть визначені переможці конкурсу: 1, 2 та 3 місце у номінації сольний спів ( дві вікові категорії учасників: 6-13р.; 14 -17 р.).

Відзначимо, що у конкурсі беруть участь учні загальноосвітніх навчальних закладів нашого міста, кожний представник школи незалежно від віку та виконавської майстерності може стати учасником відбіркових турів, де визначаються юні вокалісти – учасники фіналу.

Цього року відбіркові тури конкурсу проходили в ЗОШ № 17 в два етапи: серед дітей шкіл Корольовського та Богунського районів.

Конкурс „Співоче місто” проводиться в рамках комплексної культурно-освітньої програми „В КРАЇНІ-РОДИНІ”, організаторами якої виступають управління освіти і науки, управління культури і туризму, Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації та відповідні управління Житомирської міської ради, ЖДУ імені Івана Франка, ЖОІППО, а також ряд громадських організацій.

Вхід вільний, обов’язково мати гарний настрій та бажання підтримати молоді співочі таланти посмішками та аплодисментами.