У житомирських гуртожитках – рейд

У гуртожитках Житомирського державного університету імені Івана Франка розпочався рейд.

Зараз там вилучають холодильники. Подібні дії створюватимуть значні незручності в повсякденному побуті студентів, – про це говорять мешканці гуртожитків.

Коменданти перевіряють документи на холодильники, і якщо по паспорту холодильнику більше 5 років, студент немає права користуватися ним. Проте, біда в тому, що зазвичай студенти на період навчання беруть холодильники на прокат, вік яких більше десяти років. Дозволити купити собі новий не може фактично ніхто.

Про застарілу електромережу гуртожитків Житомирського державного університету ім. І. Франка говорили під час розширеного засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко.

Олещенко зазначив, що існують питання, які потребують вкладення коштів і не можуть бути вирішені за об’єктивних умов. Але, якщо проблема полягає у байдужості і халатності керівників, невиконанні елементарних вимог протипожежного захисту, то відносно таких керівників будуть вживатись відповідні заходи.

Юлія Демусь