В Житомирі запустили електронний бізнес-довідник «Що? Де? Коли? За скільки?»

Сьогодні існує багато рекламоносіїв, кожен з яких по-своєму намагається донести інформацію про товари і послуги до потенційних покупців – газети, журнали, радіо, телебачення, інтернет, плазмові екрани, біл-борди, сіті-лайти, банери, стенди, турнікети, листівки, календарі, візитки та ін..

Одні з них виконують свої функції більш успішно, а інші – менш. Але всі разом вони формують потужний інформаційний потік, який допомагає рекламодавцям продавати, а покупцям обирати товари для покупок.

Як добровільне об`єднання кращих компаній Житомирщини, Master Club активно сприяє у просуванні товарів та послуг своїх членів. Для цього задіяні такі рекламоносії, як транспортне телебачення, газети-партнери «Купець», «Інтерес», «Ехо», електронна карта Житомира, клубний сайт та сайти партнерів Клубу, універсальні клубні дисконтні картки і торгові точки членів «Майстер Клубу».

З метою розширення поінформованості власників карток та інших покупців, які ще не мають універсальної дисконтної картки, про наявний асортимент товарів і їхню вартість в торгових точках членів Master Club та інших магазинах, які не являються членами Клубу, на клубному сайті www.master-club.com.ua розроблено та запущено з 5 квітня 2012 року унікальний електронний бізнес-довідник «Що? Де? Коли? За скільки?».

В цьому довіднику, на відміну від інших, покупці знайдуть розширену інформацію, в якій відображається найменування товару/послуги, назва продавця, його адреса і телефон, а також ціна і наявна знижка. Пославшись на інформацію, висвітлену на сайті Клубу відмінних рекомендацій Master Club, покупці зможуть не лише вигідно придбати перелічені товари в зазначених торгових точках, але й отримати при покупці вказані знижки.

Така структура електронного бізнес-довідника дає змогу власникам магазинів оперативно, в щоденному режимі, оповіщати споживачів про вигідні ціни на той чи інший товар або послугу. У свою чергу покупці отримують унікальну можливість обирати місця, де вигідніше здійснити необхідну покупку.

У зв’язку з цим Master Club запрошує всіх юридичних та фізичних осіб-підприємців до вигідної співпраці. Про умови розміщення інформації в електронному бізнес-довіднику «Що? Де? Коли? За скільки?» можна довідатися, про що повідомлялося раніше, на нашому сайті www.master-club.com.ua, клікнувши лівою клавішею «мишки» на банері довідника в лівому верхньому куті сторінки, а потім на рядку «Як замовити розміщення інформації», а також за телефоном (0412) 446-282.

Master Club