Як житомирська 14-та школа шкільне Євро-2012 завойовувала: фоторепортаж

Як вже повідомляв Репортер Житомира 20 квітня на стадіоні «Спартак» у Житомирі пройшла фінальна частина обласного етапу Національного шкільного футболу Євро-2012.

Національний шкільний кубок з футболу Євро-2012 проводить вся Україна. В нашій області у цьому змаганні взяло участь 326 команд, які нараховували близько 6 тисяч юних спортсменів. В Житомирській області переможцями змагань стали дві команди: від Житомира (команда ЗОШ №14) та від Коростеня (гімназія №12).

У матчі обласного етапу Національного шкільного футболу Євро-2012 гравець житомирської команди під номером 11 на перших хвилинах забив гол, який зрештою став вирішальним, оскільки команда з Коростеня так і не змога зрівняти рахунок.

Наступним кроком стане міжобласний етап, що проходитиме у Вінниці 28-29 квітня, куди вже готова поїхати команда школи №14.

«В грі головне – злагодженість, повна віддача та командність. Всі мають бути дружні, бо ми всі йдемо до однієї мети. Звичайно гарно було б, щоб такі змагання частіше проходили у місті та області, щоб було до чого прагнути та досягати нових цілей», – поділився юний футболіст та гравець команди ЗОШ №14 Андрій Гвоздь.

Фіналісти змагань шкільного футболу Євро-2012 отримають у подарунок білети на фінал Євро-2012, що проходитиме влітку, учасники 1/2 – на півфінал, а учасники 1/4 – на четверть фінал.

Прес-служба житомирської міськради

Фоторепортаж Репортер Житомира:

Переможці: ЗОШ № 14 Житомира – найфутбольніша школа міста

Житомиряни щиро вітають свою команду та бажають їй успіхів на змаганнях у Вінниці!