Благодійний фонд Миколи Оніщука нагородив обдарованих дітей-музикантів

Всеукраїнський день працівників культури цьогоріч на державному рівні відзначено вперше.

У Радомишлі працівників цієї сфери вітали урочисто: з відзнаками, подарунками і концертом. Ганна Попович багато разів здобувала перемогу на міжнародних музичних конкурсах. Дівчина уже 6 років грає на бандурі, зізнається, що займається музикою не менше 4-х годин щоденно. І своє доросле життя планує пов’язати з музикою.

Попович Ганна – учениця музичної школи. – Це крок до моєї мрії стати музикантом. Я після 9-го класу іду в музичне училище, – каже Ганна.

9-річна Вікторія Ткачук далекоглядних планів не будує. Вона просто насолоджується грою.
Дівчинка навчається у музичній школі. Вже брала участь у міжнародному конкурсі, де виконувала вальс, польку, і варіації.

На святкуванні Дня працівників культури дівчата отримали свої перші заохочувальні премії від «Благодійного фонду Миколи Оніщука». Голова фонду наголошує, що готовий підтримувати обдарованих дітей та спонукати до інтелектуальної та творчої роботи.

Микола Оніщук – голова благодійного фонду «Фонд Миколи Оніщука»

Культура, можливо не завжди у пріорітеті державної політики, але вона завжди у нашій душі, у нашому побуті, у нашій щоденності. Адже неможливо уявити нашу країну, чудову державу без української пісні, без українського танцю, без української поезії, без української музики. Це те, що сьогодні і дає майбутнє, і живить сьогоднішнє, і що тримає в пам’яті минуле.

Учням музичної школи, які здобували перемоги на конкурсах і фестивалях Микола Оніщук вручив заохочувальні премії. Благодійний «Фонд Миколи Оніщука» продовжує вручати премії талановитій учнівській молоді. Загалом, грошові відзнаки отримали уже понад 2 сотні школярів.

Джерело: ЖОДТРК