Фільм жахів про Чорнобиль увійшов до п’ятірки лідерів прокату в США

Фільм жахів “Заборонена зона” (оригінальна назва Chernobyl Diaries) режисера Бредлі Паркера, дія якого відбувається в Прип’яті, в зоні відчуження Чорнобильської АЕС, увійшов до п’ятірки лідерів американського прокату за підсумками 25-27 травня.

У дебютні вихідні свого прокату “Заборонена зона” заробила 8 млн. доларів і зайняла п’яте місце в списку лідерів північноамериканського прокату.

Очолив рейтинг ще один дебютант прокату – фільм “Люди в чорному-3”. Нові пригоди агентів секретного підрозділу, що спеціалізується на інопланетних формах життя, за уїк-енд 25-27 травня заробили $55 мільйонів, повідомляє сайт BoxOfficeMojo.

Лідер попередніх трьох тижнів, “Месники”, ще один фільм, в якому Землю рятують від зовнішньої загрози, опустився на друге місце. Ця стрічка зібрала за вихідні майже $37 мільйонів (всього $513,7 млн. за чотири тижні в прокаті).

Третє місце зайняв “Морський бій” з $10,8 млн. (всього $ 44,3 мільйона).

Четверте місце за підсумками уїк-енду набрав “Диктатор” – комедія з Сашею Бароном Коеном у головній ролі. Картина, яку зняв режисер Ларрі Чарльз, який працював також над Бруно і Боратом, заробила $9,6 млн. (загальний збір за два тижні прокату склав $41,5 млн), пише Lenta.ru