“Фонд Миколи Оніщука” забезпечив освітленням багатоповерхівок Радомишля

Освітлення в під’їзди багатоповерхівок та епідемічний порядок в районі.

«Фонд Миколи Оніщука» продовжує акції з благоустрою у районах Житомирщини.

Кілька днів тому у багатоповерхівках Радомишля «Фонд Миколи Оніщука» встановив світильники. Мешканка Радомишля Антонюк Олександра каже, що у її будинку було дуже погане освітлення. Завдяки «фонду Миколи Оніщука» в підїзді з’явилося якісне світло. Жінка вдячна йому, за те, що він звернув увагу на їх будинок та проблеми жителів Радомишля.

Роспутенко Олександр Миколайович – директор приватного підприємства «Житлоремсервіс-9»: “Задоволені люди, що щось змінюється, покращенні є. Не тільки обіцянки, а є конкретний результат. Це дуже велика справа”.

Микола Оніщук – засновник благодійного фонду «Фонд Миколи Оніщука»: Одна із найбільш наболілих комунальних проблем побутового характеру це неосвітленість під’їздів і відсутність номерацій будинків. Особливо, коли це стосується багатоквартирних будинків. Ми розпочали проект, у Радомишлі зокрема, щодо встановлення номерних дощок на будинках та освітлення підїздів.”

Мешканці багатоповерхівки просили допомогти облаштувати дитячий майданчик. Микола Оніщук обіцяв, що за кілька днів півторарічний Дмитрик та його друзі гратимуться в новій пісочниці.

Під час зустрічі із колективом ветеринарної служби Радомишля, обговорювали епідеміологічні проблеми: в районі не вистачає вакцини проти сказу. За словами ветеринарів, щеплення зробили тільки половині собак та кішок, і лише третина корів вийшла на пасовище, пройшовши вакцинацію.

Плечко Сергій – начальник Радомишльської районної державної лікарні ветеринарної медицини каже, що держава на сьогоднішній день не в змозі вчасно в повній мірі забезпечити достатню кількість вакцини.

На звернення цієї служби «Фонд Миколи Оніщука» передав відповідні кошти для придбання вакцини і здійснення відповідної вакцинації щодо тварин в тому числі у приватних господарствах для того, щоб убезпечити край і країну від епідемії сказу.

Найближчим часом акції з благоустрою «Фонд Миколи Оніщука» проведе у Радомишлі, Коростишеві, Малині, Черняхові.

ЖДОТРК