Голова ЖОО ПП “УДАР Віталія Кличка” Рустам Раупов закликав до бою за майбутнє України

Сьогодні у Житомирі відбулась прес-конференція Голови Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка», члена Політради партії Рустама Раупова.

Лідер обласного осередку озвучив підсумки Всеукраїнського з’їзду Політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Нагадаємо,28 квітня в місті Запоріжжя відбувся IX Всеукраїнський з’їзд Політичної Партії «УДАР Віталія Кличка», на якому ухвалили виборчу стратегію на майбутні парламентські вибори. Головний лозунг з’їзду «Починаємо бій за Україну» пролунав як виклик всім небайдужим до подальшої долі своєї держави.

За переконанням Рустама Раупова політика робиться не лише в Києві, тому з’їзд було проведено в регіоні. Цей новий формат свідчить про наближення партії «УДАР» до європейського політичного рівня.

Підводячи підсумки ІХ З’їзду Голова обласної організації партії зазначив головне:

По-перше:

визначено стратегію партії «УДАР Віталія Кличка» та висунуті програмні пріоритети, а саме:

* забезпечити гідність людини, гарантувати захист її прав і свобод;

* поставити владу під контроль громади;

* зробити правосуддя чесним;

* створити економіку рівних можливостей;

* домогтися конкурентоспроможності країни (детальніша інформація на сайті www.klychko.org)

«УДАР публічно заявив про принципи відбору кандидатів в депутати, аби жоден, хто не відповідає цим критеріям не зайшов до наступного парламенту. Основна умова – відповідність усіх кандидатів на державні посади критеріям моральності, професійності і командності», – прокоментував Рустам Раупов.

По-друге:

створено Центральний виборчий штаб під керівництвом заступника голови партії «УДАР» Віталія Ковальчука;

По-третє:

партія «УДАР» створила молодіжне крило та домовилась про співпрацю з рухом “ЧЕСНО”. Метою нових зрушень є – зміна політеліти та прихід нового покоління людей;

Четверте:

на вибори партія «УДАР» йде окремим списком;

П’яте:

партія «УДАР» не входитиме до альянсів із Партією регіонів та її сателітами.

Рустам Раупов сказав: «Ми розпочинаємо бій за Україну. Я впевнений, що цей бій приведе до перемоги нової якісної політики в державі. Отже, мета зазначена, цілі сформовані, напрямок визначено. До бою, за майбутнє України!»