Купити квиток на потяг через інтернет можна буде вже в понеділок

Система продажу залізничних квитків запрацює в понеділок після 15.00.

Про це повідомив журналістам віце-прем’єр-міністр – міністр інфраструктури Борис Колесников по закінченні засідання українсько-польської міжурядової комісії, яке проходило в Києві 17-18 травня.

«Продаж квитків через Інтернет розпочнеться після 15.00 в понеділок. Ми планували раніше, але ми чекали точний розклад швидкісних поїздів. Так що в понеділок можете купувати квитки через Інтернет», – сказав він.

Б.Колесніков відзначив, що на сьогоднішній день система продажу залізничних квитків через Інтернет працює в тестовому режимі.

27 травня в Україні почне діяти новий графік руху поїздів на 2012-2013 роки.

Нагадаємо, Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») ввела нову систему продажу квитків в режимі online. Пасажири можуть скористатися новою системою продажу квитків через електронні канали обслуговування на офіційному сайті “Укрзалізниці” в розділі меню “Пасажирам” або за прямим посиланням http://booking.uz.gov.ua/. У режимі online можна вибрати маршрут, дізнатися про наявність місць на потрібну дату, а також сплатити вартість проїзду, пише from-ua.com.