“Мажор” натремтів на 20 тисяч моральної компенсації: матеріал на сайті Репортер Житомира став основою для розслідування “Програми Максимум в Україні” (відео)

4 травня Репортер Житомира розмістив матеріал: “В ДТП с «мажором» на Житомирщине пострадал твой ребенок? Плати за моральный ущерб!”.

Йшлося про ДТП, яке трапилося 2 роки тому на київській трасі. Водій “БМВ” протаранив ззаду “Ланоса”, у якому до Житомира з Києва рухалася родина житомирян.

“Ланосу” махнув палицею ДАІшник. Машина почала перестроюватися до обочини і скинула швидкість. Водій, що рухався позаду, до такого маневру, очевидно, готовим не був.

Удар був ззаду, то значить водій не дотримався дистанції. Такі правила

Дитина, яка спала на задньому сидінні “Ланоса” ледве вижила після аварії

В перші хвилини 5-річна донька, за свідченнями батьків, не подавала ознак життя. Разом з тим, водій “БМВ”, син одного з екс-керівників Генпрокуратури України, домігся, здавалося б, неймовірного – стягнення з родини житомирян 140-ка тисяч гривень на ремонт іномарки та 20 тисяч гривень за моральну шкоду.

Громадськість дізналася про цей випадок з матеріалу житомирських журналісток Марії Арсеньєвої та Марії Клімової. У перші ж дні після розміщення матеріал отримав широкий розголос в мережі Facebook.com. Коментарі читачів Репортер Житомира свідчили про те, що подібні випадки у нашій країні – непоодинокі і для того, щоб хоч якось захистити родину житомирян, цій статті треба надати широкого розголосу.

Більше 300 чоловік з усієї країни розмістили посилання на матеріал на своїх сторінках у мережі Facebook.com. За декілька днів пролунав дзвінок в редакцію Репортер Житомира з київського офісу “Програми Максимум у Україні” каналу ICTV.

Продовження скандальної історії у матеріалі київських колег:

Як вибивають гроші з родини житомирян “доблесні виконавці” – у наступному сюжеті, який “Програма Максимум в Україні” покаже найближчим часом