Микола Оніщук нагородив обдарованих дітей Коростишева і Малина

На початку травня у містах Коростишев та Малин відбулися заходи із нагородження обдарованих дітлахів Житомирщини.

За підтримки місцевої влади та Фонду Миколи Оніщука талановиті діти Малинського та Коростишівського районів отримали визнання та заохочувальні подарунки від організаторів.

4 травня в Коростишеві відбувся завершальний етап конкурсу юних читців до Дня Перемоги «Вічна пам’ять та вічна подяка» серед школярів району. Зокрема, на заході 35 дітлахів представили школи міста Коростишев, сіл Більківці, Городське, Мінійки, Кропивня, Садове, Стрижівка, Старосільці, Торчин, Шахворостівка, Щигліївка та Теснівка.

У номінації «Краще поетичне слово про Велику Перемогу» серед 1-4 класів перше місце посів Ляшенко Денис (с. Старосільці), друге – Краснов Олександр (с. Кропивня), третє – Жовнарчук Олександр із Коростишева.

Серед школярів 5-9 класів першість здобув Ковальчук Ярослав зі Стрижівки, друге місце посів Ярмоленко Олександр (с. Старосільці), третє – Нідзьолик Оксана (с. Більківці).

Переможці та учасники конкурсу отримали від Миколи Оніщука заохочувальні подарунки та грошові премії, а представники одноіменного Фонду та організатори накрили для всіх учасників солодкий стіл. Приємною несподіванкою стала наявність серед дітлахів двох іменинників – 4 травня свій День народження святкували два хлопчини – Зелінський Владислав та Сафонов Владислав. Вони отримали у подарунок від Миколи Оніщука пізнавальні енциклопедії.

____________________________________________________________________________

5 травня в Малині відбулося щорічне «Свято обдарованих». Під своїм дахом Малинська районна держадміністрація зібрала 58 учасників та переможців районних, обласних і всеукраїнських олімпіад з усього Малинського району. Фонд Миколи Оніщука долучився до відзначення обдарованих дітей і вручив від імені Миколи Оніщука заохочувальні премії.

Відомий на Житомирщині благодійник та президент Інституту правової політики України Микола Оніщук висловлює сподівання, що з кожним роком талановитих та обдарованих дітлахів ставатиме більше, та бажає юним обдарованням наснаги, творчих успіхів та бездоганного навчання. А випускникам засновник Фонду Микола Оніщук побажав вдало скласти тести та 1 вересня отримати студентські квитки.