На Житомирщині Микола Оніщук вручив грошові премії переможцям предметних олімпіад

Останній дзвоник пролунав у Черняхівській загальноосвітній школі I-III ступенів.

«Цей навчальний рік завершили вдало», – підсумувала директор школи Галина Шлапак. Учні школи здобули чимало перемог в предметних конкурсах різного рівня.

Микола Оніщук, засновник благодійного фонду «Фонд Миколи Оніщука»: Дозвольте і мені долучитися до заохочення дітей обдарованих, які виборюють і захищають прапор школи її честь на районних, міських, обласних олімпіадах. Привітати їх грошовими заохоченнями за свої перші учнівські освітні здобутки.

Понад 30 грошових премій вручив Микола Оніщук переможцям 2-го і 3-го турів предметних олімпіад. Директор школи підтримує ідею «Фонду Миколи Оніщука» заохочувати дітей до навчання, однак, вважає що то стимул для не для призерів.

Галина Шлапак, директор Черняхівської ЗОШ: Можливо, не стільки це було для дітей, які отримали премії і нагороди, а важливо для тих дітей, які стояли поруч. Оскільки це вселяє впевненість, що от зміг мій товариш, зміг мій однокласник, і яка йому сьогодні шана і повага.

У наступному навчальному році «Фонд Миколи Оніщука» сприятиме відкриттю на базі ЗОШ філії територіального відділення Малої Академії наук. А ще наступний навчальний рік розпочнеться у новозбудованому корпусі.

ЖДОТРК