На Житомирщині фермер пограбував сам себе

Майже курйозним можна було б вважати випадок, що стався на одному із сільськогосподарських товариств Коростенського району, якби не кримінальний наслідок, від якого герою нашої історії аж ніяк не до сміху.

Ввечері, 5 травня до Коростенськї міліції надійшло повідомлення від правління одного з районних сількосптовариств, в якому йшлося про те, що уночі з приміщення ферми таємниче зникло теля вагою 25 кілограмів. Оскільки керівництво як слід не потурбувалося про безпеку ферми, то одразу ж списали на вільний доступ, яким злодій, мовляв, і скористався.

Проте правоохоронці були іншої думки. Перед тим, як шукати винуватця серед жителів навколишніх сіл, правоохоронці взялися перевіряти працівників сільгосптовариства. Поза підозрою не залишився ніхто. У пильне око міліції потрапило навіть керівництво. І, як виявилося, недаремно.

За словами начальника Коростенського міськвідділу міліції Віктора Калітки, викрадене теля віднайшлося в домогосподарстві керуючого відділом даної ферми. Тож, замість примножувати поголів’я худоби на ввіреному йому товаристві, 40-річний чоловік вирішив скористатися нагодою і самому розжитися за чужий рахунок.

Відтак, наразі чоловікові загрожує кримінальна справа за ст. 185 (Крадіжка) Карного кодексу України. А 25-кілограмовий об’єкт злочину був благополучно повернутий на ферму.

СЗГ УМВС в Житомирській області