На Житомирщині сталася випадкова аварія за участі машини чиновників

У Бердичеві є кілька місць на дорогах, на котрих жодні попереджувальні заходи безпеки не допомагають уникати неприємностей і для водіїв, і для пішоходів.

І немає особливого значення – обладнане перехрестя світлофором, є на шляхах дорожня розмітка чи відповідні знаки, ДТП у окремих місцях стаються із завидною регулярністю.

Таких місць у місті можна назвати кілька і одним із них є перехрестя вулиць Карла Лібкнехта та Фрунзе (поруч із готелем “Дружба”. Черговим підтвердженням небезпечності цього відрізку руху став ранок вівторка: о 9.00 тут зіштовхнулися “Жигулі” та “Волга”.

У першої автівки добряче пом’ятий правий бік, а у “Волги” розбита передня частина. Хто у якому напрямку їхав і кому приспічило, всупереч Правилам дорожнього руху, перескочити перехрестя першим (а отже — стати винуватцем) ще належить розібратися фахівцям. Принаймні, у перші хвилини ДТП (а наші журналісти стали одними із найперших випадкових очевидців аварії) розібрати це було складно, враховуючи ще й той факт, що автівки внаслідок удару розвернуло у різні боки.

За наявною у нас інформацією, отриманою із власних джерел, “Волга”, нібито, належить до автопарку Бердичівської райдержадміністрації. До речі, аварії на цьому перехресті є частим явищем. І, що прикметно: як правило, вони стаються тоді, коли світлофори у цьому місці справно працюють (так було і цього разу). А от коли світлофорні об’єкти, в силу різних причин, залишаються на певний час вимкненими, аварій у цей час тут меншає. Може водії у такому випадку просто стають більш обережними?

Джерело: Бердичівські новини