На вулицях Житомира гратимуть у «Дозор»

2 червня ЖОГО «Дозор» запрошує молодь прийняти участь у інтерактивній грі DozoR.Lite «Ніч відчинених дверей».

Що таке гра DozoR ?

DozoR – це командна інтерактивна динамічна гра з елементами логіки та ризику, альтернатива стандартним видам відпочинку та можливість вести активний та цікавий спосіб життя.

Ціль гри: пройти 5-7 рівнів – знайти коди у зашифрованих місцях та виконати завдання агентів. Перемагає команда, яка виконала всі завдання за найкоротший час.

Проект «DozoR» створений у квітні 2005 р. у Санкт-Петербурзі. В Житомир «DozoR» прийшов у 2009 р. Більше 1500 гравців випробували себе за цей час.

В середньому в кожній грі приймають участь від 40 до 60 чоловік (8-12 команд).

Цільова аудиторія гри – активні, здорові та енергійні люди різного віку, що цікавляться новим, прагнуть вдосконалюватись та розвиватись.

Що потрібно для участі у грі:

1. Друзі (2-4 чол.) з ліхтариками та автомобіль (один на команду);

2. Карта міста та телефон з налаштованим Інтернетом (один на команду);

3.Зареєструватись на сайті http://dzzzr.ru (обрати Житомир);

4. Прибути на інструктаж 2 червня о 20:00 за адресою В.Бердичівська 64 Кафе «Гол» (Перехрестя вулиць Гагаріна та В.Бердичівської).

Вік учасників повинен бути більше 18 років.

Про правила гри.

У грі можуть приймати участь до 20 команд. Команда складається з 2-5 чоловік. Гра починається з того, що о 22:00 на мобільний телефон/комп’ютер приходить перше завдання – загадку (зашифроване місце, яке потрібно знайти). Визначивши це місце, команда знаходить на ньому ключ (код), що є підтвердженням виконання командою завдання. Якщо код вірний, команда отримує наступне завдання і так 5-7 завдань. Команда, яка за найкоротший час виконає всі завдання, стає переможницею.

Приклад завдання?

«Розумний кам’яний велетень стояв біля великого екрану 10 місяців».

Ну що, зрозуміло куди треба їхати і що шукати? Звичайно ТАК! Великий екран – це кінотеатр, 10 місяць – жовтень (Кінотеатр «Жовтень»), розумний кам’яний велетень біля «Жовтня» – академік Корольов! Їдемо до кінотеатру «Жовтень», шукаємо пам’ятник та знаходимо біля нього код або агента! (щоб спростити вирішення задач, на рівні також існують 2 підказки… )

Подати заявку на участь, дізнатися детальніше про правила, побачити приклади завдань, та відгуки гравців можна за адресою: http:// dzzzr.ru (вибрати зі списку Житомир)