Радіотаксі «Борис +» – оперативність, зручність, надійність та доступність

Чи не кожен житомирянин час від часу користується послугами таксі.

Доїхати до місця призначення швидко – від цього часто залежить успішне вирішення життєвих ситуацій; зручно – поїздка у таксі має бути приємною, комфортною, а не нагадувати спуск з гори верхом на роялі; надійно – безпека пасажира має бути на першому місці, доступно – таксі не має бути розкішшю, а недорогим способом пересування по місту.

А тепер що ми маємо: очікування виклику часто затягується, містом ганяє велика кількість старих обшарпаних машин таксі, в яких брудно у салоні і поїздку комфортною не назвеш, контингент таксистів теж бажає бути кращим, хоча є серед житомирських таксистів багато приємних людей. Якщо нарвешся на «грача» – заплатиш у тричі більше.

Щоб навести лад у сфері надання послуг таксі, держава запровадила ліцензування цього виду діяльності. Найближчим часом перевозитимуть у таксі пасажирів лише ті фірми, які мають на це відповідну ліцензію. У Житомирі наразі діє лише декілька служб таксі, які мають ліцензію на надання послуг з внутрішніх перевезень пасажирів.

Першими хто отримав у Житомирі дозвіл на легальне перевезення громадян автомобільним транспортом – служба таксі «Борис +» (Ліц. Серія АВ №464304 від 6.04.2009).

Служба радіотаксі «Борис +», маючи ліцензію на перевезення пасажирів на таксі, забезпечує житомирянам оперативність, зручність, комфорт, надійність та доступність.

Телефонуйте:

8 (0412) 460-555;
8 (067) 223-555-0 (Київстар);
8 (093) 99-78-555 (Life)

Ранок, день: 2 грн./кілометр, 6 грн. – посадка;
Ніч: 2,20 грн./кілометр, 7 грн. – посадка;
За місто: 2,90 грн/кілометр, 7 грн. – посадка.

____________________________________________________________________________

Житомирське радіотаксі «Борис +» запрошує до співпраці водіїв таксі. Водії служби «Борис +» отримують:

1. Офіційне працевлаштування;
2. Зручний графік;
3. Вигідні умови роботи;
4. Повний соцпакет;
5. Потужна рекламна кампанія по місту Житомиру.

Отож, якщо ви водій, маєте сучасний комфортний автомобіль, і плануєте легальним шляхом заробляти достойні гроші – телефонуйте (098) 682-22-70

Якщо треба таксі у Житомирі – то «Борис +»:

Таксі «Борис +» у Житомирі – нові люди у новий час!