Шоу-балет «Валері» готує виступ з відомим російським пародистом

Популярний житомирський шоу-балет «Валері» готує спільний виступ з відомим російським пародистом Ігорем Христенком.

А також репетирує новий номер у силі стрип-пластики.

Кореспондентові сайту Житомир.Vesti вдалося побувати на репетиції балету та поспілкуватись з його художнім керівником Валентиною Нуждою.

Шоу-балет «Валері» – досить молодий колектив, однак уже сьогодні з ним радо співпрацюють такі зірки як Олег Алябін та Володимир Гришко.

Півтора роки тому у популярної молодої співачки Валентини Нужди, яка до того багато років віддала танцювальному мистецтву, народилась ідея створити власний балет. Кожен з учасників балету – досить різностороння особистість.

Валентина Нужда – співачка, модель, працює в концертному агентстві Валерія Нужди. Аліна Єркульова займається волейболом, брала участь у численних конкурсах краси, закінчує ЖДТУ. Тетяна Новікова закінчує ЖДУ ім. Франка, займалась народними танцями, волейболом. Катерина Кондратюк – в колективі новенька, однак танцями дівчина займається вже 14 років, досконало володіє гімнастикою, виконує найскладніші циркові трюки.

Хореограф шоу-балету Мішель Ткачук працює актором Житомирського обласного академічного театру ляльок, з Валентиною Нуждою співає в дуеті «Два кольца», грає в мюзиклах, викладає латиноамериканські танці у власній студії.

Особлива сторінка в житті Мішеля Ткачука – це робота з дітьми-інвалідами. У нього є власна студія, де глухонімі діти навчаються танцям. Але попри усі сторони життя артистів, їх усіх об’єднав танець.

Шоу-балет «Валері» постійно бере участь у благодійних заходах. Зокрема шоу-балет брав участь у благодійному концерті на підтримку онкохворих дітей «Відродження любові».

Сьогодні в репертуарі шоу-балету «Валері» є циганські танці, латиноамериканські, зокрема ча-ча-ча, модерн, бурлеск. Зараз колектив працює над новим номером «Тростинка» в стилі стрип-пластики.

З шоу-балетом «Валері» із задоволенням співпрацюють відомі українські та російські артисти. Колектив має спільні концертні номери з Олегом Алябіним, Олександром Кривошапком, Олександром Павліком, Володимиром Гришком, «Другою рікою», з артистами шоу «Х-Фактор». Зараз «Валері» готується до спільного виступу з відомим російським пародистом, артистом театру «Криве дзеркало» Ігорем Христенком.

Житомир Вести