ТРЦ “Глобал” готовий надати безкоштовно місця для торгівців з Хлібної

77% житомирян підтримують ліквідацію стихійної торгівлі у Житомирі.

Проти ліквідації висловилися 17%, ще 6% не визначилися зі своєю позицією.

Про це свідчить інтерактивне опитування, яке проводилося вчора, 24 травня, під час прямого ефіру міського голови Володимира Дебоя на телеканалі Союз-ТВ. Голосування проходило упродовж 1 години. З одного телефону зараховувався лише один голос.

Міський голова Володимир Дебой під час ефіру зазначив, що результати голосування для нього є дуже важливими, адже відображатимуть ставлення самих житомирян до цієї проблеми.

«90% підприємців уже погодились перейти на спеціальні торгові місця. Сьогодні вільних торгових місць майже утричі більше від потреби. Плата на ринку не буде високою, а ТРЦ «Глобал» взагалі готовий надати місця безкоштовно, – мовив керівник міста, а також наголосив: – Це не нормально, коли із землі продають дитячі іграшки, одяг, білизну та взуття. Тому сьогодні для мене важливо знати, чи підтримують наші дії по ліквідації стихійної торгівлі житомиряни».

Сьогодні залишається дійсним рішення виконавчого комітету, яке підтримують підприємці, що працюють на ринках, а також житомиряни, особливо ті, хто живуть поруч зі стихійною торгівлею.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради