У Житомирі бригаді швидкої допомоги знадобилась допомога міліції

Нещодавно в Житомирі працівники групи затримання Державної служби охорони допомогли медичним працівникам вгамувати агресивного пацієнта.

Наряд охорони отримав повідомлення від чергового пункту централізованого спостереження, що в одній із квартир по вулиці Рильського потрібно надати допомогу медичним працівникам, які не можуть вгамувати чоловіка, якого вони приїхали забрати на примусове лікування.

Виявилося, що медики періодично забирали чоловіка до психоневрологічного диспансеру, але цього разу пацієнт відмовився їхати з лікарями добровільно і почав агресивно поводитися та погрожувати медичному персоналу фізичною розправою. Тоді медперсонал вирішив викликати на допомогу наряд охорони.

За лічені хвилини міліціонери прибули на місце події, де до них звернувся старший бригади швидкої медичної допомоги та повідомив, що пацієнт перебуває у квартирі і агресивно відмовляється від призначеного йому лікування. Невдовзі правоохоронці вгамували та затримали чоловіка на сходинковому майданчику біля його квартири. Задля безпеки пацієнта було закуто у кайданки та супроводжено до психоневрологічного диспансеру.

УДСО при УМВС України в Житомирській області