У Житомирі діти з обмеженими можливостями вразили усіх своїми талантами

Діти з обмеженими фізичними можливостями сьогодні вийшли на сцену житомирського міського палацу культури і продемострували, що вони талановиті.

Їм непросто жити у світі, маючи фізичні обмеження. Постійно доводиться зіштовхуватися з бар’єрами і перепонами. Їм важче повірити у себе, розкрити своє “Я”, свій талант, свої можливості, які у них безмежні, треба їх лише виявити.

Саме для цього вже вчетверте у Житомирі добрі люди організовують музичний фестиваль юних талантів “В країні – родині”, серед яких – у тому числі й діти з обмеженими можливостями. Фестиваль набуває популярності і приємно, що до організації цього чудового свята долучаються меценати. ТМ “Рудь” нагородила учасників фестивалю морозивом, а компанія “Оріфлейм” розіграла цінний подарунок. Організатори фестивалю: обласні і міські управління культури, освіти, сім’ї, молоді та спорту, ЖДУ ім. Івана Франка, ЖОГО “УТОГ”, ГО “Клуб громадянської опіки”, ЖОГО “МІР” (Молодь – ініціатор реформ), “Оріфлейм” та ТМ “Рудь”.

Які враження? Найпозитивніші. Виходили і виступали діти. Хто танцював, хто співав. У них є талант і необмежені можливості. Головне їх розкрити, повіривши у добро.

Віктор Малюта, начальник відділу молодіжної політики управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЖОДА: “Нехай це свято запам’ятається надовго!”

Сергій Форест, голова ЖОГО “МІР”: “Кожна дитина – переможець!”

Олег Поліщук, організатор фестивалю “В країні – родині”: “Ці діти йдуть по життю, долаючи неабиякі труднощі. Підтримаймо їх. Вони це заслужили.”

Виступи дітей були зворушливими. Вони співали про маму, любов, добро. Вони відкидають жорстокість, насилля, зло. Атмосфера була чудовою. Маємо надію, що наступний фестиваль пройде на ще вищому рівні і до його організації долучиться ще більше меценатів.

Прес-служба “ЖОГО “МІР”