У Житомирі на дорожніх знаках з’явилась партія Віталія Кличка “УДАР”

Півроку житомирські УДАРівці відвойовували право розташування дорожніх знаків з направленням до центрального обласного офісу партії «УДАР Віталія Кличка» в Житомирі. Опір адміністративних органів був значним.

Довготривалий процес по встановленню знаків завершився. 8 травня на вулицях Бердичівська, Київська та Кафедральній на дорожніх стовпах знаки були установлені.

Рівно півроку назад Житомирська обласна організація ПП «УДАР Віталія Кличка» ініціювала встановлення дорожніх знаків направлення до центрального офісу організації, який знаходиться в історичному центрі міста.

«Бути ближче до людей» – саме за таким принципом працює обласна організація. За останні роки роботи значно зросла активність виборців щодо звернення до обласного штабу партії та її громадських приймалень. Люди приїжджають з різних куточків області. Причини звернень – різні. Тому було необхідно встановити на центральних вулицях міста знаки, за якими можна легше знайти офіс.

Шлях до вирішення цього, як виявилося, нелегкого питання, став складним та тернистим. Причина – належність партії «УДАР Віталія Кличка» до опозиції.

Але дозвіл все ж отримано і знаки встановлені