У Житомирі п’яний чоловік накрав жувальних гумок на 250 гривень

Майже кожен другий злочин в Україні скоюється в стані алкогольного сп’яніння. На жаль, Житомирщина – не виключення.

До міліції надійшло повідомлення від чергового пульту централізованого спостереження про спрацювання сигналізації з магазину, який перебуває під охороною. Прибувши на місце події, правоохоронці з‘ясували, що тривожною кнопкою скористалася продавчиня після того, як один з відвідувачів здійснив крадіжку.

Виявилося, що того дня до магазину зайшов нетверезий молодик, який нібито хотів щось купити і приглядався до продукції, але тільки-но продавчиня відволіклась, як він схопив з полиці перше, що потрапило йому до рук, й миттю накивав п‘ятами. Побачивши, що злодій викрав дві упаковки жувальних гумок, дівчина негайно натиснула тривожну кнопку.

Отримавши прикмети злодія, міліціонери почали шукати втікача і невдовзі у дворі неподалік від магазину затримали підозрілого хлопця, якого згодом впізнала продавець магазину. Також крадіжку зафіксувала камера відеоспостереження, встановлена в магазині.

Затриманого було доставлено до міліції. Ним виявився 26-річний непрацюючий місцевий житель. Вартість викраденого становить 252 гривні.

УДСО при УМВС України в Житомирській області