У кліпі житомирського гурту знялися Ані Лорак, Тіна Кароль, «Потап і Настя»

У зйомках кліпу житомирського гурту «UkrOP» на пісню “Вболівай”, яку визначили як неофіційний гімн “Євро-2012”, взяли участь відомі українські артисти.

Вже за кілька тижнів Україну накриє хвиля «Євро-2012», а разом з тим музична хвиля неофіційного хіта чемпіонату «Вболівай», яку виконує житомирський гурт «UkrOP», пише 20 Хвилин.

Саме вокаліст цього гурту Дмитро Голуб написав слова і музику до цієї композиції і за умовами у національному конкурсі «Єврохіт — пісня для країни, гордість для історії» виграв 100 тисяч доларів. Також передбачалося, що на цю пісню відзнімуть кліп, зйомки якого уже завершилися і наразі всі чекають прем’єри.

Відомо, що головним режисером виступив Сергій Перцев, а зйомки відбувалися на НСК «Олімпійський», аеропорту Бориспіль, студентських аудиторіях.

За задумом у кліпі знімаються фанати у футболках з логотипом «Євро-2012» і постійно танцюють, а також відомі зірки українського шоубізнесу, яким доручили зіграти певні ролі.

До зйомок запросили тих артистів, які мали вільний час і могли присвятити його участі у кліпі. Тому під хіт житомирського гурту підтанцьовували та підспівували Ані Лорак, Тіна Кароль, Еріка, «Потап і Настя», Олег Скрипка, Альона Вінницька, Олександр Пономарьов, Віктор Бронюк з гурту «ТІК», лідери «ТНМК» Фоззі та Фагот та інші.

Самим же музикантам із «UkrOP» сподобалась і ідея кліпу, і атмосфера роботи у зірковому колективі над реггі-композицією «Вболівай». На кліп організатори конкурсу витратили 100 тисяч доларів і що з того вийшло обіцяють показати уже незабаром усім фанатам і навіть не фанатам «Євро-2012».

Дмитро Голуб повідомив, що саме сьогодні, 23 травня його з гуртом запросили на офіційну презентацію кліпу у Києві, так що невдовзі відеороботу можна буде переглянути й в інтернеті.

Нагадаємо, що гурт «UkrOP» виник зовсім нещодавно і наразі у своєму репертуарі має шість україномовних пісень, автором слів і музики яких в основному виступив вокаліст Дмитро Голуб. Музикант відзначив, що виграні кошти витратить на розкрутку свого гурту.

Юлія Демусь,20 Хвилин