В понеділок у Житомирі змагатимуться кращі стилісти України та Росії

21 травня в обласній філармонії відбудеться шоу-показ колекції під назвою “Free-Art”.

Протягом 3 годин відомі стилісти з України та Росії створюватимуть на волоссі 35 моделей яскраві образи, що характеризують тенденції сучасної моди.

“У фінальній частині заплановано дефіле у форматі шоу, коли глядачі зможуть оцінити не лише зачіску, а й цілісний стильовий образ, що включає поєднання зачіски, одягу та мейк-апу“, – каже організатор фестивалю у Житомирі, генеральний директор компанії “SPA-Сервіс” Володимир Данильченко: “Для нас це друга за рахунком колекція, яку ми привозимо в Житомир. Буде продемонстровано 35 сучасних стрижок та способів фарбування, які можна носити у повсякденному житті, і, які, водночас відповідають тенденціям сучасної моди”.

Колекція “ESTEL. Free-Art” – це голосна і впевнена відмова від усталених і загальноприйнятих уявлень стосовно пропорцій краси. Це протест проти стандартів і усереднення особистості. Крім того, на глядачів чекають виступи музичних колективів, розіграш призів, подарункові бук-арти з рекомендаціями по створенню представлених образів та багато цікавих сюрпризів.

Джерело: Zhitomir-online