Ярмарка вакансій у Житомирі

У вівторок, 15 травня в Житомирському державному технологічному університеті відбулася Ярмарок вакансій для студентів – випускників інженерних спеціальностей на тему «Вимоги до сучасного фахівця інженерного профілю».

Організатор заходу – сектор з організації практики та працевлаштування студентів та випускників ЖДТУ.

В заході приймали участь студенти 4 – 5 курсів факультету інженерної механіки, гірничо-екологічного факультету та факультету інформаційно-комп’ютерних технологій ЖДТУ.

На Ярмарку були присутні:

Тамара Ступакова – начальник цеху водоводу і очисних споруд КП. «Житомирводоканал», заслужений працівник сфери послуг України, нагороджена відзнакою перед містом. Наталія Ситченко – керівник прес-служби КП «Житомирводоканал». Віта Яценко – виконавчий директор ТОВ «Суперспрокс». DJ Maughfling – британський представник ТОВ «Суперспрокс». Руслана Лесь – менеджер компанії «QAP Int». В’ячеслав Замига – головний інженер ЗАТ «Західвибухпром».

В ході проведення ярмарки вакансій, роботодавці ознайомили студентів з основними напрямами своєї роботи, а також з головними вимогами, які висуваються до фахівців інженерного профілю

Студенти в свою чергу мали можливість дізнатися про вакансії та умови праці. Кожен представник компанії-учасника мав чудову нагоду поспілкуватися зі студентами та випускниками, відповісти на їхні запитання та зацікавити майбутні кадри працевлаштуватися саме у свою компанію.