Житомирський гурт «UkrOP» зняв неофіційний гімн Євро-2012 (відео)

23 травня у Києві відбулась прем’єра музичного відеокліпу «Вболівай!», відзнятого на пісню переможця всеукраїнського творчого конкурсу «Єврохіт – пісня для країни, гордість для історії!» Дмитра Голуба.

На зустріч з пресою прийшли члени журі конкурсу майже в повному складі: генеральний директор каналів М1 та М2 Валентин Коваль; радіофахівець Сергій Кузін (медіа-група «Тавр»: Хіт Фм, Русское Радио, Радіо Рокс, Kiss Fm, «Дача»); музикант Олександр Сидоренко (Фоззі); директор Благодійного Фонду «Фонд Бориса Колеснікова» Марина Деденко, а також переможець конкурсу на народний хіт Євро-2012 Дмитро Голуб.

Як повідомив режисер відео, арт-директор каналу М1 Сергій Перцев, у зйомках взяли участь велика кількість людей: лише масовки щодня було 120 осіб.

Аранжування і запис пісні «Вболівай!» здійснено у студії Української музичної медіа-групи саундпродюсером Геннадієм Пугачовим. Зйомки кліпу проходили наприкінці квітня-початку травня у Києві, режисером кліпу виступив арт-директор каналу М1 Сергій Перцев.

До запису пісні та зйомок кліпу залучили іменитих зірок української поп-музики: Фоззі та Фагот (ТНМК), Тіна Кароль, Олександр Пономарьов, Олег Скрипка, Кузьма «Скрябін», Вадим Красноокий (Мед Хедс), Альона Вінницька, Ані Лорак, Віктор Бронюк (ТіК), Валерій Харчишин (Друга Ріка), Дізель та Мурік (Green Grey), Еріка, Потап і Настя, а також автор пісні Дмитро Голуб.

Джерело: ukraine2012