Житомирянам радять запасатися водою на три дні

У зв’язку із підготовкою господарського комплексу міста до роботи в наступному осінньо-зимовому періоді та необхідності проведення ремонтних робіт на центральній водогінній магістралі, 18-20 травня 2012 року у Житомирі буде відключено водопостачання.

У цей період заплановано провести ремонт аварійних ділянок мереж водопостачання, у тому числі на магістральному водогоні діаметром – 1200 мм в районі провулку Кам’яний узвіз, заміну та ремонт засувок у кількості 28 од., заміну затворів Д-600 мм – 5 од.; заміну затворного клапану Д-800 мм- 1 од; очищення та дезінфекція обладнання на очисних спорудах водопроводу та каналізації, а також проведення інших профілактичних заходів на об’єктах водоканалу.

Крім цього працівники усіх житлово-комунальних підприємств у п’ятницю-неділю проводитимуть у підвальних приміщеннях ті ремонтні роботи, що вимагають відключення від водопостачання цілих кварталів.

Виконання зазначеного комплексу робіт потребує повної зупинки насосних станцій міськводоканалу та злиття води з міської водогінної мережі для створення відповідних умов виконання робіт.

Просимо створити 3-добовий запас води.

Централізоване водопостачання господарського комплексу міста буде призупинено з 00.00 год. 18.05.2012 р. до 18.00 год. 20.05.2012.