68-й театральний сезон у Житомирі завершено

Вчора під бурхливі овації вдячної житомирської публіки творчий склад житомирського музично-драматичного театру імері І. Кочерги завершив 68-й театральний сезон.

Колектив заслужив на відпочинок. Через три місяці вони вийдуть на сцену і відкриють 69-й передювілейний театральний сезон. І знову буде повний зал, овації вдячної публіки, виступи, які зворушують серце. Грою, майстерністю, виконанням, віддачею усіх, хто у театрі, неможливо не захоплюватися.

Вчора за закриття сезону колектив підготував насичену програму. Всього й не описати. Було багато виступів – музичних, танцювальних, акторських мініатюр і постановок. Все це вдало поєднали між собою ланцюжком імпровізованих виступів юних акторів театру, яким була дана “воля”, а отже вони змогли проявити себе.

Захопила глядачів постановка “За двома зайцями”, а саме момент прийому Проні Прокопівни Голохвастова дома, знайомство його з батьками та освідчення у коханні і благословіння “мамєнькі і папєнькі” у трьох версіях – класичній (для широкого загалу), триллер-бойовик (для молоді) та еротичній (для дорослих). Це було справді неперевершено, як і все, що вчорашнього вечора відбувалося на сцені.

Житомирські жуналісти, які є друзями театру підготували свої подарунки – банер з привітанням колективу, квіти, слова вдячності. Долучився до цієї ініціативи і сайт Репортер Житомира. Повторюємо на адресу усього творчого складу театру слова, сказані вчора зі сцени: “Спасибі, що ви у нас є”.

Сергій Фещенко