Ці юні красуні змагатимуться за титул “Міні міс Житомир 2012”: фото

У понеділок 4 червня у житомирському облмуздрамтеатрі відбудеться благодійний конкурс.

Завітайте у Драмтеатр, подивіться на маленьких житомирських красунь та одночасно допоможіть юному житомирянинові подолати важку хваробу, з якою він мужньо бореться. Всі зібрані кошти перерахуються на лікування відомого житомирського вокаліста Віктора Данюка. Ваш прихід стане частиною допомоги для хлопця.

Вчора у приміщенні модельної агенції “Глорія” відбулася прес-конференція з дівчатками, які у понеділок вийдуть на сцену. Вони воліють бажати своїм суперницям успіху, але кажуть, що прийшли на цей конкурс за перемогою. Директор агенції Віта Розбицька каже, що здорова конкуренція – це добре і так має бути. Навіть у колективі дітей. Головне, щоб одночасно малениким конкурсантам прививалися моральні цінності, такі як доброта, підтримка, взаєморозуміння, що у “Глорії” з успіхом і робиться.

У понеділок буде:

1. Дефіле;
2. Танець;
3. Вихід у костюмах футбольних збірних;
4. Конкурс талантів;
5. Фінальний вихі, нагородження.

Генеральні спонсори: ТМ “Рудь” та “Небесна криниця”. Спонсори кажуть, що їм приємно підтримувати таке гарне свято. Без “Рудя” у Житомирі взагалі мало що відбувається, а ось для “Небесної криниці”- це перший масштабний захід, до якого компанія, яка постачає у Житомирі якісну питну воду, долучилася у якості співорганізаторів. Представники “Небесної криниці” пояснюють цей факт тим, що вони у Житомирі лише набирають обертів і менше року на ринку, але обіцяють бути ще більш активнішими і надалі.

Отож, спонсори налаштовані по-бойовому, дівчатка не можуть дочекатися свого зоряного часу. А глядачам залишається присутністю на святі дитячої краси і таланту домомогти молодому житомирянинові подолати хворобу.

Новий спонсор “Небесна криниця” налаштований на подальшу підтримку добрих починань у Житомирі

Переможниця отримає головний подарунок – участь в конкурсі “Міні-міс Україна 2013”

Організатор – перша професійна модельна агенція “Глорія”. Інформаційний партнер – Репортер Житомира