День молоді у Малині святкували всі – і малеча, і стареча

Молодість – це стан душі, тому День молоді в Малині святкували всі – від малечі до старечі.

У неділю, 24 червня, в міському парку відпочинку зібралась сила-силенна народу, щоб цікаво провести теплий святковий день. Розваги розпочалися насамперед для найменших малинчан – «Веселі велоперегони» зібрали дітлахів від 3 до 6 років. Малеча змагалася між собою за право бути найшвидшим та найспритнішим.

По завершенні конкурсу шість юних переможців отримали призи від благодійного Фонду Миколи Оніщука – ляльки та м’ячі, а також яскраві пенали, що стануть в нагоді маленьким непосидам восени.

Організатор конкурсу та активісти Фонду не залишили без уваги всіх учасників конкурсу та підсолодили їх настрій смачними цукерками. Не сумували на святі і батьки новоспечених велосипедистів та решта гостей свята – для них за підтримки нашого земляка Миколи Оніщука та депутата місцевої ради Сергія Романюка була організована фотовиставка та конкурс на найкращий малюнок, присвячений футбольному чемпіонату Євро-2012.

Журі одноголосно визнали найкращими знімки фотогуртка Центру дитячої творчості, який в подарунок отримав якісний фотопапір для своїх нових шедеврів

Кращим малюнком громадське журі визнало роботу учня Малинської середньої школи №4, який на згадку про перемогу отримав футбольну скарбничку.

Надвечір спортивні змагання провели і для дорослих. «Козацькі розваги» стали справжнім випробовуванням для малинських козаків – перегони у мішках, естафети та інші цікаві конкурси розважили весь Малин. Найкращі та найсильніші отримали заохочувальні подарунки і призові кубки за свою вправність від спонсора свята, нашого відомого земляка Миколи Оніщука.