Facebook змінив пошту своїх користувачів

Найбільша у світі соціальна мережа Facebook автоматично змінила у контактних даних кожного користувача адресу електронної пошти.

Після змін усім користувачам соцмережі замість зазначеної раніше адреси пошти в інформації сторінки присвоєна пошта у зоні @facebook.com, причому унікальна частина поштової адреси відповідає адресі сторінки користувача.

Раніше повідомлялося, що, як зазначає Mashable, роздавати поштові адреси у зоні facebook соціальна мережа почала у квітні 2010 року.

У випадку отримання листа на адресу, що закінчується на @facebook.com, власник сторінки побачить повідомлення про звичайне повідомленні у соцмережі. Однак деякі з повідомлень можуть потрапляти до папки Інші повідомлення, призначеної для спаму.

Для зміни адреси у контактному блоці сторінки користувач повинен перейти на сторінку Інформація (посилання Докладніше під фотографією і відомостях про акаунт) та відредагувати блок Контактна інформація. Власник облікового запису побачить список усіх підключених адрес електронної пошти і зможе вибрати, які з них повинні показуватися на сторінці, а які варто приховати, пише Lenta.ru.

Нагадаємо, що вчора також стало відомо, що соціальна мережа буде надавати послуги з відстеження знайомих та інших користувачів поблизу.