Літня спартакіада лісівників Житомирщини у Малині: фоторепортаж

Лісівники Житомирщини раз в рік з’їжджаються в Малин.

Там на спортивному майданчику місцевого лісотехнічного коледжу вони й визначають, хто з них кращий у спортивних дисциплінах.

Вчора на спортивному майданчику найспортивніші лісівники з усіх лісгоспів України грали у футбол, волейбол. Крім цього змагалися у влучності у вправах з кульової стрільби та перетягували канат. Боротьба була запеклою. Хлопці, які працюють у лісгоспах – загартовані, міцні, бо робота не з легких.

Один з організаторів спортивного свята, голова обласного профспілкового комітету працівників лісової галузі Григорій Єнько каже, що такі змагання треба проводити і не втрачати традицію проведення спортивних ігор.

Григорій Єнько: “Раніше спартакіади серед районних лісництв на Житомирщині були справжнім святом, яке чекали усі. Приємно, що дух змагань не зник і сьогодні. Ми бачимо, що участь у спартакіаді беруть усі лісництва і лісгоспи Житомирщини. Це ж не тільки спорт – лісівники з різних районів області мають можливість поспілкуватися у дружньому колі, адже всіх нас об’єднує професія”.

Директор малинського лісотехнічого коледжу Ігор Іванюк каже, що більшість тих, хто зараз працює у лісовому господарстві області пройшли через навчання у цьому навчальному закладі.

Директорові приємно, що серед учасників змагань він бачить багато знайомих обличь

Перше загальнокомандне місце виборола команда Городницького ЛМГ. Друге – Малинського ЛМГ. Третє місце за народицькими лісниками. Погода подарувала сонячний день.

Фоторепортаж Репортер Житомира: