Маргарита Олійник – “Міні міс Житомир 2012”

Житомирянка Маргарита Олійник виборола почесне звання. Дівчинка завоювала титут “Міні міс Житомир 2012”.

Благодійний конкурс дитячої краси, організований модельною агенцією “Глорія”, зібрав у залі драмтеатру повний зал житомирян, серед яких батьки та близькі конкурсанток, організатори, члени жюрі, спонсори.

Дівчатка дефілювали, демонстрували свої таланти. Вони такі талановиті, що кожна заслуговувала перемоги. Ті, хто відвідав “Міні міс Житомир 2012” можуть це підтвердити.

Усіх зачарувала юна Маргарита Олійник, яка у параді збірних по футболу вийшла у національному українському костюмі та разом з дорослим напарником показала прекрасний акробатичний номер, який “порвав” зал. Дівчина зізналась Репортерові Житомира, що не тямить себе від щастя. Вона ще під враженням від пережитого.

Перша віце міс – Жулти Глорія. Дівчинка була основною конкуренткою переможниці, оскільки вона також дуже гарненька і показала себе на сцені з якнайкращого боку. ТМ “Рудь”, який був одним з головних спонсорів свята, навіть пообіцяв зробити її обличчям своєї рекламної кампанії. Побачимо.

Друга віце міс – Сербіна Настя. Одна з найменших учасниць конкурсу. Сьогодні у “Міні міс Житомир 2012” перемагали маленькі красуні.

Міні міс Житомир 2012 – Маргарита Олійник

Президент модельного агенства “Глорія” Ілона Пурлієва з переможницями