Мешканців однієї з багатоповерхівок Житомира розбудив незвичний шум

1 червня, жителів однієї з багатоповерхівок Житомира пізньої ночі розбудив незвичний шум.

Хтось сильно гупав у стіну будинку. З вікон можна було розгледіти двох чоловіків, один з яких жорстоко бив іншого. Місцеві викликали міліцію. Прибувши на місце, правоохоронці нікого не побачили.

Коли ми почали оглядати довколишню територію, – розповідає старший екіпажу Марат Малахов, – знайшли закривавленого чоловіка, на вигляд приблизно 45-50 років, який лежав просто на землі. Відразу було зрозуміло, що його стан вкрай тяжкий, до того ж він перебував без свідомості.

Міліціонери викликали швидку. Почали допитувати жителів ніжних етажів. Так вдалося з’ясувати, що очевидці бачили двох чоловіків, один з яких, тримаючи у руках іншого, бив його головою об стіну. За описом, нападник був середнього зросту, доволі міцної тілобудови, одягнений у світлу футболку.

Встановити особу та затримати підозрюваного допомогла ще одна обставина. Неподалік місця, де лежав потерпілий, міліціонери знайшли чоловічий сандаль. Сам постраждалий був взутий у легкі капці і загалом виглядав, як людина, яка ненадовго вийшла з дому купити цигарки.

Міліціонери почали ретельно прочісували довколишні території і уже за декілька сот метрів виявили у гущавині кущів незнайомця, який старанно ховався. Втім йому це вдавалося з великими труднощами, оскільки чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння і погано координував свої дії.

На ногах у незнайомця був лише один сандаль, а одяг та взуття – у плямах бурого кольору. Будь-що пояснити він не зміг, оскільки через сп’яніння ледве говорив. Чоловіка затримано. За даним фактом порушено кримінальну справу.

Алла Ващенко, СЗГ УМВС України в Житомирській області