На Україні запрацювала нова соцмережа-будильник

Соціальна мережа під назвою “Будіст.ру” (від слова будити), створена Грачик Аджамяном, запрацювала на території України.

Як розповів засновник соцмережі, в рамках сервісу незнайомі люди анонімно і безкоштовно допомагають один одному прокидатися вранці, телефонуючи на мобільний телефон і бажаючи доброго дня. Ідея цього сервісу, який поки не має аналогів у світі, припала до душі вже мільйонам росіян. Зараз сервіс став доступний по всьому світу.

Аджамян також зазначив, що дзвінки на сервісі абсолютно безкоштовні, а телефонні номери в повній анонімності. За словами Аджамяна, будь-який російськомовний користувач може зареєструватися і стати «Сонею» (той, хто прокидається від дзвінків інших людей) або «Будістом» (той, хто будить незнайомців).

Зараз проект «Будіст» почали переводити на інші мови світу, що дозволить будити людей і в інших країнах.

«Користувачів соціального будильника привертає повна анонімність і ефект невідомості – ніколи не знаєш, з якого міста і хто тебе розбудить. А тепер – і з якої країни», – розповідає Аджамян. Відзначимо, соцмережа також випустила додаток Budist для iPhone і Android.

За матеріалами: euromag.ru