Стали відомі імена юних житомирян, яких чекає “Майстерня успіху”

Нещодавно Фонд братів Кличків провів конкурс на участь у Всеукраїнському освітньому таборі «Майстерня успіху!» для талановитих дітей віком від 11 до 15 років.

За результатами конкурсу з понад 1160 анкет, які надійшли з усіх куточків України, журі обрало 181, серед яких 10 дітей з Житомира та області.

Переможці вже в серпні місяці зберуться на території оздоровчої бази під Києвом, де не тільки зможуть яскраво та незабутньо відпочити, але і познайомитись з відомими особистостями, продемонструвати свої таланти. Головне, на них чекає унікальна освітня програма «Майстерня успіху!», яка допоможе кожній дитині отримати новий досвід роботи в команді, лідерські навички, вміння планувати та досягати мети.

За словами організаторів конкурсу всі діти без винятку дуже талановиті та активні, тому відбір був серйозний та ретельний. Особливо журі вразили діти, які захоплюються різними видами спорту, проводять наукові дослідження, вивчають мови, точні науки, образотворче мистецтво, цікавляться культурою й традиціями інших народів.

«Ми дякуємо всім учасникам, які взяли участь у конкурсі та перемогли. А всім хто не зміг потрапити до списку переможців бажаємо удосконалення та чекаємо Вас в наступному році!», – наголосили у Фонді Братів Кличків.

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕРЕМОЖЦІВ:

Бобик Тетяна – Житомир

Дубас Кристіна – Черняхів

Євтушок Тетяна – Малин

Залозний Ростислав – Попільня

Мєдвєдєва Анастасія – Новоград-Волинський

Олійник Христина – Житомир

Сальков Олександр – Житомир

Січкарук Катерина – Новоград-Волинський

Стретович Марина – Коростень

Янчук Олександр – Житомир