Трасу Житомир-Київ буде перекрито 14 червня

У четвер, вільна профспілка медичних працівників та профспілка коростишівської лікарні збираються перекрити трасу Житомир-Київ.

Таким чином люди протестують проти «репресій» по відношенню до головного лікаря.

До відчайдушного кроку медиків штовхає конфлікт, який вже більше року триває між керівником Коростишіської районної лікарні Сергієм Бондарчуком та заступником губернатора Олександром Нікітюком. Після звільнення районною радою та поновлення судом, Сергія Бондарчука знову звільнили 14 травня, цього разу розпорядженням голови райдержадміністрації Андрія Дорошенко.

Чиновник своїм розпорядженням скасував факт поновлення головного лікаря на роботі, не дивлячись на те, що Бондарчука поновив суд. При цьому в трудову книжку звільненого медика навіть не змогли записати статтю Трудового Кодексу, згідно з якою відбулося звільнення. Саме це змусило Сергія Бондарчука звернутись до Коростишівського районного суду, в якому 6 червня було винесено рішення про поновлення головного лікаря на посаді.

Проте, колеги Бондарчука не сподіваються на те, що чиновники поквапляться виконати рішення суду, тому і вирішили 14 червня перекрити трасу, щоб привернути увагу місцевих чиновників.

Джерело: zhitomir-online