Туризм в Житомирі: раннє бронювання, гарячі тури і путівки, вікенди, дитячий і молодіжний відпочинок, недорогі авіаквитки, візи, пошук попутника, екскурсії, шопінг, міжнародний роумінг та багато іншого!

Туризм в Житомирі: раннє бронювання, гарячі тури і путівки, вікенди, дитячий і молодіжний відпочинок, недорогі авіаквитки, візи, пошук попутника, екскурсії, шопінг, міжнародний роумінг та багато іншого!

Є така категорія людей, яка впевнена: Ви бездарно і даремно провели свою відпустку, якщо вона не була наповнена новими подорожами, враженнями, подіями та знайомствами.

Розмірене і “сіре” життя більшості сучасних людей служить причиною затяжних депресій і постійних нервових зривів.

Життя неухильно проходить, а згадати особливо нічого!

Залиште серйозні думки і наміри дома!

А от як і де Вам відпочити, це вже дуже серйозне питання …

Про компанію «Датур».

На туристичному ринку України туристична компанія «Датур» працює з 2004 року. За цей час вона заслужила репутацію надійного та професійного туристичного агентства. Дуже багато директорів існуючих зараз туристичних фірм міста Житомира починали свою діяльність в сфері туризму в компанії “Датур” як простих менеджерів з туризму і пройшли тут прекрасну школу від першого знайомства з системою бронювання турів до створення свого туристичного агентства.

Але ми не стоїмо на місці!

За підсумками роботи туристична компанія “Датур” нагороджена сертифікатом від “Туртесс Тревел” – “Платиновий клуб”. Це вища ступінь оцінки за бездоганне співробітництво в сфері туризму і успішну реалізацію туристичного продукту від провідного туроператора України. А також нагородами Лідер продажів турів від туристичних операторів Pegas Touristik, Anex Tour, DAVclub, Travel Professional Group і багатьох інших.

Туристична компанія «Да Тур» входить в мережу обраних туристичних агентств, об’єднаних брендом Turtess Partner, що володіють певними привілеями зі спеціально підготовленим персоналом і передовою технологією продажу турів. В даний час «Туртесс Партнер» об’єднує близько 40-ка найкращих туристичних агентств України та Білорусії. На сьогоднішній день ми займаємо двадцятого позицію в загальному рейтингу кращих агентств туристичного оператора «Туртесс Партнер».

Крім роботи з провідними туроператорами України, туркомпанія «Датур» розробила свої тури по Україні та закордон.

Представляємо нову програму організованого відпочинку наших туристів.

Крим з Житомира. Літо 2012: Азовське + Чорне море = новий рівень Вашого відпочинку!

Ми відкриваємо новий напрямок “Відпочинок в Криму 2012”.

Курорт Щолкіно – популярне місце для відпочинку в 2012 році з дітьми.
У місті Щолкіно рівне дно моря, з невеликим нахилом у бік моря.
Відпочинок в Щолкіно не зрівняти ні з чим! У Криму є багато спокійних і красивих місць, але все одно тягне в Щолкіно!

Там навіть дихається по-іншому! Такого повітря, такої класної теплої води на Чорному морі знайти складно!

Ялта, Судак, Коктебель, Феодосія – люди на пляжах лежать один на одному, просто багато хто не знає, що є тури в Щолкіно, де можна чудово відпочити з дітьми. У Щолкіно все тихо спокійно і дуже розмірено, немає якоїсь метушні, властивої іншим курортним місцям та й народу значно менше.

Таким чином, відпочити якісно і недорого в Криму цілком реально. Ми відкриваємо новий напрямок відпочинку в Криму. Кришталево чиста вода, невелика кількість туристів в порівнянні з вузькими пляжами Криму, широкі піщані пляжі, близькість до цікавих туристичних маршрутів – все це робить нашу пропозицію привабливою для відпочиваючих.

Тури в Польщу від туроператора «Датур». Вікенди в Кракові з виїздом з Житомира!

Оформлення віз, організація туру, супровід групи туроператором «Датур» м. Житомир. Відпочиваємо по новому: виїзд з Житомира, тобто не їдемо на посадку до Львова, не чекаємо на об’їзній автобус з Києва, а отримуємо тури до Польщі прямо з Житомира. Також для житомирян від акредитованої туристичної компанії «Датур» – тури по Європі, оформлення віз, приймаюча сторона в Польщі – надійні партнери.

Таким чином, відпочити якісно і недорого в Польщі та інших європейських країнах з Житомира цілком реально, якщо Ви звернетеся до туроператора «Датур».

Завдяки туристичним програмам відпочинку в Польщі від «Датур» Ви не тільки заощадите свої гроші, але й зможете чудово відпочити з виїздом з Житомира. Пізнаємо Європу з малого. Прекрасно, пізнавально, близько і захоплююче!

Відпочинок в Карпатах від «Датур».

Особливої уваги заслуговує відпочинок в Карпатах, організований спільно з нашими партнерами. Невеликі гроші, віддані за тури по Україні з “Датур”, не йдуть ні в яке порівняння з тією радістю, яку Ви отримаєте.

Відпочинок в Чорногорії від «Датур» – прекрасна альтернатива традиційному відпочинку в Туреччині та Єгипті.

«Датур» є відправляючим партнером чорногорського туроператора. Тому ми можемо надати Вам унікальні тури в Чорногорію з вильотами з Києва та Вінниці.

А також нова програма від «Датур» – Європа без віз – Чорногорія, Греція, Італія, Хорватія! Недорогі морські круїзи від «Датур»

Дитячий і молодіжний відпочинок у Болгарії 2012 від «Датур».

Одним з традиційних туристичних напрямків нашої роботи є формування великих груп дітей для відпочинку в Болгарії.

Чому саме тури в Болгарію?

Відпочинок в Болгарії – ідеальний для проведення дитячих канікул в будь-який час року, а тури в Болгарію продаються за доступними цінами. Останнім часом Болгарія позиціонує себе як молодіжний європейський курорт. Безпека європейської країни грає важливу роль у вирішенні батьків відправляти своїх дітей на відпочинок саме на цей курорт.

За відгуками наших молодих туристів, відпочинок в Болгарії, трохи програючи по рівню і сервісу турецькому, набагато цікавіший, веселіший і крутіший, оскільки там багато виключно молодіжних таборів, закладів, дискотек.

Крім того, відпочинок у Болгарії славиться своїм сонячним жарким літом, безліччю знаменитих на всю Європу курортів, великою кількістю готелів різних категорій, чудовим морем з дивовижними піщаними пляжами, за чистоту яких їм з року в рік присуджується знаменитий “синій прапор”, величезною різноманітністю вин, дуже смачними і дешевими фруктами, а також привітністю місцевого населення до приїжджих.

Сприятливий для здоров’я дітей температурний режим повітря і морської води, її низька солоність, відсутність небезпечних для дитячого здоров’я представників флори і фауни роблять болгарське узбережжя, на якому діє майже 80 обладнаних пляжних територій, одним з найпривабливіших місць для відпочинку молоді з усієї Європи. У країні знаходиться безліч лікувальних і мінеральних джерел.

Велику увагу в нашій роботі ми приділяємо інформування наших клієнтів про переваги раннього бронювання турів.

Туристичний ринок стає більш цивілізованим і планованим у міру свого розвитку. Під туристичним ринком маються на увазі не лише професійні учасники, а й споживачі, які планують свій відпочинок. Сьогодні можна говорити про те, що наш туристичний ринок стає все ближче до західного еталону: настільки раннє бронювання – це світова практика більшості гравців, на яку поступово переходить і наш туристичний ринок. Німецькі туристи масово починають бронювати тури на наступний рік саме в цей час, і готелі популярних курортів уже звикли озвучувати свої ціни заздалегідь. Тенденція планувати свій відпочинок заздалегідь стає все очевидніше не тільки в Києві, а й в регіонах. Перш за все, клієнти розуміють, що їм вдасться заощадити пристойну суму при бронюванні турів, крім того, таким чином у людей є можливість забронювати популярні готелі, які встають на стопи в розпал сезону.

Всі вже чули про переваги раннього бронювання літнього відпочинку на морі від «Датур» в Греції, в Болгарії для дорослих і дітей, в Тунісі, і звичайно ж в Туреччині.

Гарячі тури і найкращі пропозиції для відпочинку від «Датур»

Кожен місяц в році характеризується своїми кращими пропозиціями палаючих турів. Знання сезонних особливостей кращих пропозицій турів як на закордонних курортах, так і на Україні сприяє економії Ваших коштів, дозволяючи насолодитися прекрасним відпочинком з мінімальними витратами!

Гарячі путівки і тури. Що це таке?

Гаряча путівка – у більшості випадків це не задаром, а всього лише дешевше.

Гарячий тур не буває в широкому асортименті країн і готелів, це обмежений набір гарячих пропозицій путівок на даний час.

Гарячі тури по конкретному напрямку не можуть існувати як діюча пропозицію тривалий час. Найчастіше конкретна пропозиція турів дійсна протягом кількох годин. Все залежить від сезону, дня тижня, свят, негативної інформації про країну, готелі, туроператора і т.д.

Гарячу путівку не можна відкласти (зазвичай їх швидко викуповують), хоча буває й таке, що на наступний день ціна на неї може впасти ще.

«Горять» не обов’язково погані готелі. Найчастіше різниця між гарячими «трійками» і «п’ятірками» становить всього 100 доларів.

Гарячі ціни на тури

Майже всі нові готелі в перший рік своєї роботи тримають відносно низькі ціни на путівки.

На початку будь-якого сезону менеджери компанії «Датур» відзначають в рекламних турах для себе кращі і відносно недорогі нові готелі. Ці готелі стають лідерами продажів.

Гарячі путівки і їх шанувальники.

Є мисливці за гарячими путівками. Їм вже практично все одно куди їхати, аби тур був дешевший. Рекордсмени гарячих турів примудряються з’їздити на відпочинок до п’яти разів на рік. Хотілося б мати стільки вільного часу для відпочинку.

Постійні клієнти на гарячі путівки примудряються вибивати ще й знижки на такі тури.

Відпочинок з дітьми за кордоном – рекомендації від «Датур» для батьків

Літо з “Датур” – це час для відновлення здоров’я не тільки дорослих, а й наших дітей. Знання кращих пропозицій дитячого та молодіжного відпочинку як на закордонних курортах, так і на Україні, а також рекомендацій по відпочинку з дітьми сприяє відмінному і безпечного відпочинку з мінімальними витратами коштів і нервів!

Ми знаємо: якщо ви відправляєтеся у відпустку всією сім’єю, то кожен повинен відпочивати так, як йому хочеться, щоб всі змогли отримати задоволення від спільного дозвілля. Ідеальний сімейний відпочинок – це коли батьки та їхні діти насолоджуються часом, проведеним разом, і свободою робити те, що подобається кожному з них.

Кращий подарунок на будь-яке свято – це романтична подорож на двох від «Датур».

Щороку тисячі чоловіків мучаться питанням, що ж подарувати коханій жінці, щоб не повторюватися? Як зробити подарунок незвичайним?

Звичайно-ж щось нове, унікальне, вистачить дарувати дурницю!

Вразьте свою кохану по-справжньому так, щоб вона запам’ятала це на все життя!

Кращий подарунок – уже не квіти і цукерки. Романтична подорож – це універсальний подарунок, а якщо додати ще й ювелірну прикрасу, то це вже вишукана подарункова композиція від справжнього чоловіка своєї коханої жінки!

Пошук попутника в подорож – зручний сервіс для одиноких людей від «Датур».

Останнім часом менеджери компанії «Датур» помітили великий попит з боку самотніх людей на пошук попутника або попутниці в подорож.

Тури до Туреччини, Єгипту, Європи, Таїланд, на Балі і Гоа, екзотичні тури, та й просто тур вихідного дня по Україні. Ви плануєте відпочити і вийшло так, що поїхати на відпочинок нема з ким, а відпочивати на самоті не хочеться?! Немає нічого простіше! Можна просто знайти попутника – все що потрібно – це зателефонувати або зайти в турагентство «Датур» і зареєструвати заявку на тур із зазначенням бажаних критеріїв попутника або попутниці а також країни, курорту, часу подорожі.

Курортний роман в Італії проти депресії. Зав’язуємо і розв’язуємо без наслідків

Не буде зайвим ще раз відзначити, що відпочинок – це перш за все спілкування, зустріч нових друзів, нові враження і Ваш відмінний настрій!

Приходьте до нас в “ДаТур” і ми постараємося допомогти Вам в пошуку супутника до Вашої найкращої подорожі! Якщо у Вас немає часу відвідати нас – зателефонуйте або напишіть.

«Датур» рекомендує. Екскурсії – перш за все Ваша безпека!

Крім надання повної інформації про куплений тур, туристи хочуть також отримати корисні поради при купівлі екскурсій в різних країнах світу: де і як купувати екскурсії, скільки вони коштують, як заощадити гроші.

Наші менеджери радять нашим клієнтам: перш за все, при купівлі екскурсій необхідно себе запитат: як я хочу? Безпечно або дешевше? Від обраної вами відповіді залежить подальша розв’язка. Звичайно багатьох, перш за все цікавить ціна екскурсії і мало хто замислюється про якісь події …

Покупка екскурсій в Туреччині: корисні поради від «Датур»

Де і як купувати екскурсії в Туреччині і скільки вони коштують: корисні поради від «Датур». Відео кращих екскурсій!

Корпоративні тури і інтенсив туризм від «Датур». Краще поєднання навчання та відпочинку

Навчання співробітників, проведення масштабних презентацій, церемонії і ювілеї – все це важлива складова в процесі розвитку великих і успішних компаній. Для корпоративних замовників житомирське турагентсво “Датур” пропонує особливі умови організації та проведення конференцій, семінарів, конгресів, тренінгів, а також корпоративних заходів і відпочинку співробітників на кращих курортах Єгипту, Туреччини і і Таїланду.

V.I.P. Сервіс в туризмі – спектр послуг, що додатково пропонуються туристам VIP класу

Включає: спеціальне обслуговування в аеропорту, індивідуальний трансфер і особистий гід на протязі всього відпочинку, прискорена процедура реєстрації в готелях, а також особливу увагу з боку персоналу готелю, послуги перекладача і водія з автомобілем представницького класу 24 години на добу, індивідуальні тури і будь-які інші можливі додаткові послуги за бажанням клієнтів.

Авіаквитки недорого від «Датур». Рейси різних авіакомпаній за найвигіднішими цінами.

Чому наші послуги з бронювання квитків на літак за доступними цінами є зручними для Вас? Чому ціна на авіаквитки така дешева у нас?

Тому, що ми шукаємо саме дешеві авіаквитки, а Ви обираєте, де і коли їх бронювати.

Крім цього існує безліч інших можливостей для придбання дешевих авіаквитків:

– спеціальними пропозиціями великих авіакомпаній;

– знижки постійним пасажирам;

– студентські тарифи на авіаквитки;

– акції авіакомпаній;

– календар низьких цін на авіаквитки;

– кращі пропозиції бюджетних авіакомпаній (Low cost);

– «гарячі» авіаквитки на чартерні рейси.

Звертайтеся до нас! Ми виконаємо пошук низьких тарифів на авіаквитки і прорахунок всіх зручних авіамаршрутів швидко і якісно.

Обери свій найкращий авіапереліт з “Датур”!

Шоп – тури в кращі магазини всього світу з «Датур»

Що може бути краще, ніж поєднання прекрасного туру і гарного шопінгу?! Шоп-тури – це унікальна можливість поєднати покупку якісних і модних товарів за адекватними цінами з відвідуванням визначних пам’яток модних столиць світу!

Результатом вашого шопінг – туру стане не тільки оновлення гардероба та придбання виняткових речей по демократичній ціні, а й маса вражень, незабутній відпочинок і можливість зустріти робочі будні у відмінному настрої.

Шоп – тури не позбавлять Вас всіх інших переваг відпочинку – екскурсії, пляжний відпочинок або інші розваги будуть Вам також доступні. Ви оціните різноманітність і високу якість товарів всього світу. Вигода шопінгу за кордоном в тому, що ви будете на піку моди!

Компанія «Датур» стане вашим навігатором в приємному процесі шопінгу в провідних світових столицях моди і допоможе наповнити ваш гардероб приємними емоціями на цілий рік!

Датур запрошує також здійснити захоплюючий Шубний тур до Греції, під час якого надається унікальна можливість поєднати розкішний відпочинок з вигідним шопінгом – хіба можна уявити собі більш цікаву і корисну подорож?!

Шуб-тури (із зобов’язанням) в Грецію в компанії “Датур” – від 1 Євро!

Ваше єдине зобов’язання – придбати собі коханій хутряний виріб!

Шопінг як мистецтво! Десять правил успішного шопінгу в Стамбулі від «Датур»

Відпочинок у Туреччині – ідеальний для любителів шопінгу. Вас приємно здивують яскраві східні фарби, колоритні торговці і достаток різних товарів за найнижчими серед країн Середземномор’я цінами.

«Датур» рекомендує. Міжнародна сім-карта для розмов закордоном.

Менеджери “Датур” надають нашим туристам повну інформацію про переваги роумінгу з NovaSIM:

1. Безкоштовні вхідні дзвінки за кордоном! У більшості мобільних операторів вартість хвилини вхідного дзвінка в роумінгу близько 10 грн./хв, а вихідного – понад 30 грн./хв.
2. Роумінг NovaSIM працює без плати за з’єднання, без абонплати, роумінг не має терміну давності!
3. 110 країн з безкоштовними вхідними дзвінками. Це найкраща пропозиція на українському ринку туристичних SIM-карт.
4. Роумінг NovaSIM працює в 167 країнах світу!
5. Вас чекають найдешевші вихідні дзвінки! Для корпоративних клієнтів діють особливі тарифи.
6. Ви можете приймати дзвінки навіть при нульовому балансі, до Вас завжди зможуть додзвонитися!
7. У всіх країнах діє єдиний номер, який Ви зможете повідомити рідним і близьким ще до виїзду за кордон +371 ХХХ ХХ ХХХ.
8. Тарифікація дзвінка в роумінгу починається з моменту відповіді абонента, що викликається, що вигідно відрізняє NovaSIM від інших операторів міжнародного роумінгу й дозволяє заощадити до 40% Ваших коштів.
9. В межах країн Євросоюзу діє посекундна тарифікація після 30-ї секунди розмови в роумінгу.
10. Підтримка формату 3G (для зв’язку в Японії і Кореї).
11. Зручне поповнення рахунку.
12. NovaSIM працює з усіма операторами країни, в якій Ви знаходитеся і вибирає маршрут з найкращою якістю зв’язку в роумінгу.
13. На відміну від інших операторів, Сім-карти NovaSIM не мають терміну давності – відтепер Вам не потрібно постійно поповнювати Ваш рахунок, туристична сім-карта не буде блокуватися навіть при нульовому балансі на рахунку! Ви зможете знову використовувати туристичну сім-карту в роумінгу без будь-яких додаткових витрат на активацію, розблокування і т.д. навіть після тривалого терміну бездіяльності карти.
14. NovaSIM пропонує безліч додаткових послуг: «NovaFAX», «Голосова пошта», «Переадресація дзвінків», «Прихований номер».
15. Можливість відправки безкоштовних SMS з сайту NovaSIM.
16. Найдешевший GPRS в роумінгу: 0,0095 USD/10Kb.
17. Вартість GPRS від 0,24 грн./хв. Тарифікація GPRS по 10 Кб.
18. У нових тарифах оператора туристичних сім карт NovaSIM вартість GPRS інтернету всього лише 0,0095 USD/10Kb. Тепер ви безперешкодно зможете користуватися усіма перевагами доступного інтернету в роумінгу.

Туризм в Житомирі

Оксана Козловська, директор туристичної фірми “Датур”: «Тільки на перший погляд здається, що вибрати найкращий і найбільш підходящий для Вас тур дуже легко. Пропозицій путівок стільки, що доводиться виходити з багатьох чинників пошуку кращого відпочинку саме для Вас. Основним напрямком нашої роботи на туристичному ринку України є насамперед надання нашим туристам повної інформації про відпочинок в різних країнах. Ми намагаємося надати нашим клієнтам максимальний вибір пропозицій турів від кращих і надійних туроператорів завдяки нашим партнерським програмам, в першу чергу це раннє бронювання, гарячі тури і путівки, екскурсії, ціни і правила поведінки на екскурсіях в різних країнах, кращі готелі за системою ціна-якість, пошук попутника, шопінг, міжнародний роумінг і т.д.

Наші пропозиції розраховані на споживачів з різним рівнем достатку, починаючи від самих економічних пропозицій і закінчуючи VIP-обслуговуванням за програмою A `la carte».

Адреси офісів “Датур”:

Туры из Житомира: м. Житомир, вул. Київська, 79
Туры из Житомира: м. Житомир, вул. Київська, 25
Тури з Києва: м. Києв, вул. Саксаганського, 135/13, оф 21.

Телефони: (0412) 36-12-33, 41-27-60 ,41-86-06
Оксана Козловська 067-410-51-73 ok_oa@mail.ru
Вікторія Казмірук 066-347-70-60 datour@ukr.net
Артем Козловський 063-63-68-262, 067-345-07-07 artourizm@rambler.ru
Алла Федорко 050-463-22-21 ftour@ukr.net

Тури з Вінниці: м. Вінниця, вул. Пирогова 23-А, ТРЦ «FERIDE PLAZA»
(0432) 55-26-85 Марина, 068-111-39-49 doc.mar @ mail.ru

Приходьте в зручний Вам офіс!

Мережа турагенцій “Датур” бажає Вам прекрасного відпочинку!