У Житомирі відкрито виставку “Світ очима дітей” (фоторепортаж)

31 травня, у четвер в управлінні культури відбулася виставка картин художньої школи Житомирської міської ради до Дня захисту дітей.

Звітна виставка учнівських творів «Світ очима дітей» цього разу відбувалася в Будинку урочистих подій, що по вулиці Велика Бердичівська. Завітали привітати директора художньої школи Олену Дубініну колеги, директори музичних шкіл, управління культури області та міської ради.

Під час виставки з привітальним словом виступила начальник управління культури міської ради Лариса Харчук.

«Дуже приємно на душі стає, коли виходиш втомлений після роботи і бачиш перед собою картини дітей. Ми зі свого боку всіляко анонсуватимемо цю виставку. Я хочу побажати вам, щоб такі виставки проходили не просто часто, а лише змінювалися одні картини – іншими», – сказала Лариса Харчук.

Начальник управління культури Житомирської міської ради привітала молодих художників та нагородила дітей-переможців грамотами та подарунками

Директор художньої школи Олена Дубініна подякувала всім присутніх за те, що завітали на виставку та підтримали юних митців. За її словами, у художній школі навчаються діти від 11 до 16 років, які і презентували свої картини в цей день.

«У дітей є гарна уява, вони не просто перемальовують малюнки, а придумують щось своє – цікаве, незвичне», – розповіла Олена Дубініна.

На виставку учнівських творів «Світ очима дітей» завітав і голова Житомирської обласної організації національного спілки художників України Василь Кондратюк

«Якщо ви вже обрали свій шлях бути художником, то ви маєте працювати і постійно виправдовувати своє покликання. Я радію за те, що за останні 4-5 років художня школа набрала нових обертів. З’явилися цікаві педагоги, які вміють і можуть навчати дітей. І що також важливо, велика їх кількість входить до обласного відділення художників України», – сказав Василь Кондратюк.

На завершення відкриття звітної виставки «Світ очима дітей» учениця художньої школи Анастасія Дубініна порадувала присутніх своєю грою на гітарі

Марина Кузьменко