У Житомирі з третього поверху Богунського райвідділу міліції вистрибнув 20-річний хлопець

У середу, 13 червня у Житомирі стався курйозний випадок.

Правоохронці затримали хлопця, 1992 року народження, за підозрою у незаконному заволодінні транспортним засобам. Проте, напевно, не довго роздумуючи затриманий вчинив спробу втечі з Богунського РВ УМВС України в Житомирській області.

Чоловік відповідно до ст. 115 (Затримання слідчим підозрюваного у вчиненні злочину) Кримінально-процесуального кодексу України був доставлений та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Відносно хлопця та ще двох підозрюваних, співучасників, 12 червня було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

13 червня близько 20.00 затриманий, перебуваючи у кабінеті слідчого(жінки), під час слідчих дій раптово вискочив через відкрите вікно третього поверху. У результаті падіння на трав’яне покриття отримав тілесні ушкодження та негайно був відправлений до лікарні. Зараз його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Правоохоронці інформують, що жодних заходів фізичного впливу до затриманого не застосовувалось. За його словами, причиною такої поведінки стали проблеми в особистому житті.

RuporZT